Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
eyvallah arkadaşımprogram cihaza yüklenmiyor programın tıklayınca yüklemek içi programın üstüne mevcut değil hatası veriyor günlerdir bekkediğim program hayal kırıklığı yaşattı neden böyle oldu rocketdial pro 3.3.5 bende kurulu türkce olsun dedim olmadı proğramlarmı farklı

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Bende sizin için günlerce uğraştım Türkçeye çevirdim, en ince ayrıntısına kadar tüm dialoğları yani:confused: Rar'dan çıkardınmı?
Ben defalarca yükledim, sildim hiç böyle hata vermedi.
Akşam bi kontrol ederim.
Sizde telefonu aç/kapa yapıp öyle deneyin bi

Son düzenleme:
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
rardan çıkarmadım pc yok bazı proğramlar android 4 üstü istediğinde bu hatayı veriyordu bendeki sürüm 2.3.7 sendeki android kaç nedir bu sorun

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
rardan çıkarmadım pc yok bazı proğramlar android 4 üstü istediğinde bu hatayı veriyordu bendeki sürüm 2.3.7 sendeki android kaç nedir bu sorun

Kardeş ben onu RARladım da öyle uoadladım, RARdan APK'yi çıkartmak lazım, biraz beklerseniz eklenti olarak apk yüklerim.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
tamam ustatamam ustatamam usta

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
seni yordum kusura bakma lakin bir aksilik var inat ediyor olmamak için program düzelmiş görünüyor simgesi gelmiş yüklemek için tıklıyorum yüklemeye başlıyor cihaza sonrada yüklenemedi diyor

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
seni yordum kusura bakma lakin bir aksilik var inat ediyor olmamak için program düzelmiş görünüyor simgesi gelmiş yüklemek için tıklıyorum yüklemeye başlıyor cihaza sonrada yüklenemedi diyor

Proğram RARda idi apk olarak verdim, telefonun kendi yükleyicisi ile değilde EsFile Explorer ile deneyebilirmisin.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
her ikisi ile denedim ilk indirdigim arkadaşın verdigi linkten indirdigim rardan çıkardım sıkıştırdım olmadı sorun var ama ne bilmiyorum bilememde ama şansıma lanet olsun burdada buldu şansızlık bu kadarda olmaz

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
her ikisi ile denedim ilk indirdigim arkadaşın verdigi linkten indirdigim rardan çıkardım sıkıştırdım olmadı sorun var ama ne bilmiyorum bilememde ama şansıma lanet olsun burdada buldu şansızlık bu kadarda olmaz

Telin modeli ney, Ayarlar'dan "Bilinmeyen kaynaklara izin ver" açıkmı?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
motorola atrix izin yeri açık

cavit63

cavit63

Üye
Ben xperia z.de denedim problemsiz çalışıyor akdelikan süper çeviri yapmış ellerine sağlık

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
motorola atrix izin yeri açık

Kusura bakma arkadaşım proğramda sorun görünmüyor, sanırım sizin telde bi sorun var. Ayarlardan telinizi sıfırlarsanız, geçmiş verilerinizi silipte öyle bakarmısınız.

Ben xperia z.de denedim problemsiz çalışıyor akdelikan süper çeviri yapmış ellerine sağlık

Kardeşim sizin de istediğiniz çevirinin %20 tamamlandı (%30 kısmı .dex uzantılı bi dosyada olduğu için çeviripte/kaydederken hata veriyor) menü dosyası kısmı ise çok az çevrilecek yeri var??
Superbeam 3.0.3 fu ll (pc Ya Da Telefonlar Arası Wi-fi Ile Dosya/klasör Gönderme)

Bu linkte yer alan SuperBeam adlı programı Türkçe yapabilirseniz sevinirim.
Benim telefonda açarken hata verdi, (sanırım telefonun cpu'su yetersiz) bide arkadaşın telefonundan bakarım

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
fabrika ayarlarına dönsem root yaptım rom yükledim bunlarda silinirmi cihaz orijinal roma dönermifabrika ayarlarına döndüm yüklendi sagol arkadaşım zahmet oldu sana allah razı olsun

cavit63

cavit63

Üye
Kardeşim sizin de istediğiniz çevirinin %20 tamamlandı (%30 kısmı .dex uzantılı bi dosyada olduğu için çeviripte/kaydederken hata veriyor) menü dosyası kısmı ise çok az çevrilecek yeri var??

Teşekkür ederim olduğu kadarda yeter.upload ederseniz denerim

msonbasaran

Üye
tweet caster uygulamasınında türkçesini yapabilir misiniz?

o2hrea

o2hrea

Üye
Whatsapp+ 4,70 uygulamasının Plus menüsünü türkçe yapabilir misiniz

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye

Teşekkür ederim olduğu kadarda yeter.upload ederseniz denerim

Arkadaşım çeviri yaptım ama öncede dediğim gibi gerekli olan .dex klasörü yaptğım çeviriyi kaydederken hata veriyor.
Çevirdiğim kısımlarda bildirim balonları, ayarlar bile .arsc klasöründe 3/4 satırlık bişi var.
O yüzden tam manasıyla çevirilmiş alanlar, senin kullanacağın yerlerde etkili olmaz.
Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi. Ve istersen çevirdiğim kısımları göndereyim kontrol edersin.

Kardeş; başka istediğin uygulama varsa bakarım ama bunda çeviri bukadar...

tweet caster uygulamasınında türkçesini yapabilir misiniz?

Arkadaşım; uygulamaya baktım ve çevirisi çok ayrıntılı, dolayısıyla baya zaman alır, ve apk editör çeviriyi kaydederken hata veriyor, üzgünüm..

Son düzenleme:
cavit63

cavit63

Üye
Teşekkür ederim oluru bu kadarsa yapacak bir şey yok böyle upload edetmisiniz

Üst Alt