Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu projeniz için içten Teşekkürler

agoin

agoin

Üye
Oda turkce degil ben turkce ve o özelliklerde klavye istiyorum

hhh666

hhh666

Üye
teşekürler

mirac788

Üye
şunu çevirir misiniz acillllllllllllll

szqn55

szqn55

Üye
kardeş bu nu da çevirr misin lütfen

msonbasaran

Üye
Tweet Caster tr çevrilebilirse çok güzel olur

lemaynak

lemaynak

Üye
Merhaba
Yardımların bicin Teşekkürler.
Benim isted i gim program bu sidede bulabilirsin.
Cepten yazdigim icin lunkini atamadim ama storede alreader seklinde görebilirsiniz.

Eger mümkün ise lütfen tr.....

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye

hocam bunu çevirebilirmisinz

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
dostum ben çevriyorum bekle

buyur

teşekkür ederim kardeşim ama benim için önemli olan uygulamanın görünürde türkçe olması yani ayarlarının değil de, mesela slide to unlock yerine kilidi açmak için kaydırın, monday yerine pazartesi yazsın yukarıda. bir de bunun premium versiyonunu bulup dediğim şekilde türkçeleştirirsen çok makbule geçer ya. sadece tarih kaydırma password kısmı gibi yerleri cevirsen yeterli

molla409

molla409

Üye
Ultimate rom phoneix bu rom s3 için bunu bana çevirir misin

cavit63

cavit63

Üye
Aşagıdaki app.yi türkçeye çevirebilirmisiniz.

hhh666

hhh666

Üye
mobileuncle tools, türkçe yapabilir misiniz.

szqn55

szqn55

Üye
arkadaşlar burası bana ait deildir yeni bir konu açıyorum orada isteklerinizi bekliyorum
https://www.maxicep.com/forum/konu/...turkceye-cevirilir-istekler-bu-konuya.852243/
Aşagıdaki app.yi türkçeye çevirebilirmisiniz.

kardeş buradaki senn uygulamayı çevirmek ömrümü bitirir 1500 küsür dil dosyası var tek tek bit bit bitmez yüzde 10u nu çevirdim ama idare et bide paralı uygulama
Kod:
http://www72.zippyshare.com/v/36830405/file.html
teşekkür ederim kardeşim ama benim için önemli olan uygulamanın görünürde türkçe olması yani ayarlarının değil de, mesela slide to unlock yerine kilidi açmak için kaydırın, monday yerine pazartesi yazsın yukarıda. bir de bunun premium versiyonunu bulup dediğim şekilde türkçeleştirirsen çok makbule geçer ya. sadece tarih kaydırma password kısmı gibi yerleri cevirsen yeterli

mobileuncle tools, türkçe yapabilir misiniz.

çeviriyorum şimdimobileuncle

cavit63

cavit63

Üye
Teşekkür ederim fakat türkçe bir bölüm hiç yok maalesef bir iki defa amatörce bende denedim fakat türkçeye çeviremedim.bana çok lazım olan bir uyğulamaydı

szqn55

szqn55

Üye
özür dilerim ne işe yaradıgını da açıklarsan iyi olur ama almanca bölümden çeviri yaptım dili almancaya çevirirsen bir bölümü türkçe olarak bulabilirsin

cavit63

cavit63

Üye
Proğram araç ecu suna bluetooth ile bağlanıp arıza tespiti ,arıza silme,tork,su sıcaklığı ve diğer bölümlerini görmeye yarıyor.yol bilğisayarı olmayan araçlardada anlık yakıt tüketiminide görebiliyorsunuz.proğramı kullanmak için elm327 diye bir küçük cihaz alıyorsunuz ve araca bağlıyorsunuz bu proğramla bluetooth üzerinden bağlanıyorsunuz proğramda dil ayarlarını değiştireceğim bölüm maalesef çıkmıyor.

jingamin

jingamin

Üye
24sms adında ücretsiz sms yollama programı var programın çalışmasında sorun yok hatta fazlalığı var bu fazlalık;
mesajı gönderiyo iyi hoşda gelen mesaj olunca bu program devreye giriyor ben bunu istemiyorum yani telefonumun kendi mesajlar yazılımı varken o açılmasın istiyorum apk parçalayıp birleştirme olayını bilmiyorum bilsem kendim deneme yanılmayla bulmaya çalışacaktım bulamasam öyle yazıcakdım sana ama malesef bilmiyorum.Programın çalışanı bende mevcut eğer nette veya arşivinde bulamazsan diye diyorum ama gplayde bile var.

Kısacası eskiden flash sms coolsms vb yazılımlar vardı onlar gibi sadece gönderen yazlım hale getirmek istiyorum bana yardımcı olursan sevinirim..

Üst Alt