Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

Kytos

Kytos

Üye

Özellikle denemiştim olmadı. Dil dosyası yok görünüyo oyunda sadece uygulama ismi değişiyo :D

- - - Eklendi - - -

Radiant defence apk uygulamasını türkçe yapabilirmisiniz acaba 0:):-/:-/:-/:-/0:)

Oyunun dosyalarının içerisinde çevrilecek yer yok :)

Kolay gelsin kardeş. Smart Screen Off Pro çok kullanışlı bir sensör kilit uygulaması. Sanırım en son versiyonu 2.3.2. Bu programla ilgilenirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

Kardeş denedim, ayrıştırıp bulduğum kısımları temizledim fakat geri toplarken hata verdi. Toplayacak birini bulurum diyosan ayrışmış halini verebilirim.

Üstad bunlarıda türkçeye çevirebilirmisin?

İlk 2 linki denedim. 1.si ayrıştı ama dil dosyalarının içerisinde ingilizce yer yok. Çince japonca gibi şekiller var :) 2. linkteki ise hiç ayrışmadı. 4shared hesabım olmadığı için internetten kendi bulduğum apk dosyalarında denedim.

İsterseniz konu anlatımına bakarak deneyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Haluk.

Fenerlinasir

Fenerlinasir

Üye
The sims 3 free play bu oyunu çevirebilirmisin

Paronim

Paronim

Üye
Whatsapp+ da plus menusunu tamamen turkce yapabilirmisin dostum?

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
Tüm yaz hobi olarak ceviri yapmayı düşünüyorum. İsteyen arkadaşlar uygulamalarını bi siteye upload edip link versinler. Elimden geldiğince yardımcı olucam

Konu benim değil, sadece bana devredildi bilginize

Isteklerinizi alabilirim fakat her uygulama çevrilmiyo , koruma olabiliyo, karakter sınırı olabiliyo, ya da karakter desteği olmuyo vs. Yani hepsi çevrilemeyebilir.

Şu ana kadar çevirdiğim programlar:

Battery Saver PRO: Batarya tasarrufu için güzel bi uygulama
LİNK:

Screenshot ux: Ekran görüntüsü almaya yarar. Root erişimi ister.
LİNK:

Bazı arkadaşlar istekleri salladığımı, çeviri yapmadığımı düşünüyolar. O yüzden çeviri yaparken izlediğim yolu da anlatıcam ki deneyerek görün.

Öncelikle bilgisayarınızda Java ve Java SDK yüklü olması gerekir.
Java :
Java SDK :
SDK sayfasında işletim sisteminize göre tüm sürümler var 32 bit 64 bit şeklinde. Son sürümü indirin.

Daha sonra şu platform araçları gerekli:

Java ve Java SDK yı kurduktan sonra indirdiğimiz rar dosyasını ayrıştırıp klasörü olduğu gibi sistem dizinine atıyoruz. C ise C ye D ise D ye. Attıktan sonra cmd yi açıyoruz ve şu komutu yazıyoruz.

cd c:\\apktool ( benim sistemim c de kurulu olduğu için c yazdım )

Daha sonra çevireceğimiz uygulamayı apktool klasörünün içerisine atıyoruz. Dosyanın isminin aralarında boşluk olmasın.

Daha sonra şu komutu yazıyoruz

apktool d x.apk ( x dosyanın ismi )

Gördüğünüz gibi hata vermeden decompile etti ve apktool klasörünün içine dosyanın isminde yeni bi klasör oluştu

Burdan sonraki kısım çeviri kısmı. Klasörümüz açıyoruz. " res " klasörüne giriyoruz. oraya " values-tr " isimli klasörümüzü açıyoruz. res'in içerisinde bulunan values klasörü içindeki string.xml dosyasını açtığımız values-tr klasörünü atıyoruz.

Şimdi çeviri işine geldik. xml dosyasını xml düzenleyen bi programla açıyoruz. ( Ben PsPAD kullanıyorum )

İlgili yerleri kodları bozmadan türkçeye çeviriyoruz. Çeviri bittikten sonra sıra uygulamayı apk haline getirmekte. cmd yi kapattıysak yeniden cd c:\\apktool yazıp şu komutu yazıyoruz

apktool b a y.apk ( y uygulamanın adı , asıl uygulamadan farklı isimde bi şey yazın hata verir. )

Toplama işlemi hatasız oldu ve klasöre verdiğimiz isimde yeni bi uygulama oluştu

Dosyayı telefonunuza atıp deneyebilirsiniz uygulamayı imzalamanıza gerek yok apktool otomatik olarak imzalar.

Aynı yolla sistem uygulamalarını, uygulama içerisindeki resim dosyalarını vs değiştirebilirsiniz.

Sorular için pm atabilirsiniz. Pm atan arkadaşların mesaj kutuları temiz olursa sevinirim :)

kardeş bunu türkçe yaparsan çok sevinirim

Haluk.

Haluk.

Üye
Robot defence :ehe

davutbabakado

Üye
Hocam Reading Trainer(hızlı okuma) v1.2 türkçe markette ücretli. Kredi kartım yok alamıyorum. Blackmartta vs. v1 sürümü var bunu çevirir misin Allah rızasına ?

Bitanemsin.ali8

Bitanemsin.ali8

Üye
http://wap.waptw.com/f049684fcb8fa21124e709056d23283b/0/0/own/apps/47402/45/0/
aga bunu türkçeye çevirebilirmisin

alisait07

alisait07

Üye
chainfire 3d

bar.s

bar.s

Üye
Kardeş power max acil yapabilirmisin

Zeynell

Üye
kardeş elimde çince bi uygulama var çevirebilir misin oupeng web tarayıcı

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Zeynel kardeş senin program çevrilmez

Violonist

Üye
aradım bulamadım belki istenmiştir ama dashclock widgeti Türkçeye çevirir misiniz?

halilyilmaz

halilyilmaz

Üye
Rica etsem Kaspersky mobile Security i çevirebilir misiniz

metyuu

metyuu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Silinen Üye 988579
oznkrts

oznkrts

Üye
teşekkürlerben hepsini yapıyorumda kapatmada sorun çıkıyo ya :S

Son düzenleme:
metyuu

metyuu

Üye
çeviriyi bilgisayardamı yapıyorsun

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
oznkrts

oznkrts

Üye
evet

metyuu

metyuu

Üye
pc için olan uygulama çoğu programda paketleme yaparken hata veriyor. sana tavsiyem telefondan yap

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
oznkrts

oznkrts

Üye
forumda bununla alakalı açılan bi konu varmı telefonda nasıl yapıcagım hakkında en küçük bi bilgim yok bu arada pc uygulamalarıyla bi alakam yok benim için android programlarımın türkçe olması bazı çeviriler sinirime dokunuyo kendi istedigim şivede çevirebilirsem çok daha zevkli olur :P

Üst Alt