Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

askjnQ

Üye
bende konu paylaşıcam fakat üyeliğim aktif olmamışmı ne :S paylaşım için teşekkürler ..

halittosun

Üye
Android Pro Widgets Uygulamasını Ve Hi Launcher Uygulamasını Çevirebilirseniz Çok Memmun Olurum

Şimdiden Teşekkürler

Android Pro Widgets Link: http://www.maxicep.com/android-widg...-widgetlari-lisans-dosyasi-guncel-637027.html

Hi Launcher Link: http://www.maxicep.com/android-launcher-tema/hi-launcher-v1-1-android-os-578556.html

Arkadaşım Yazmışsın Hertürlü Uygulama Türkçeye Çevrilir Diye Üstüne Konu Sabitlenmiş Ama Okadar Türkçeleştirme Talebine Karşılık Ne Çeviri Yapmışsın Nede Herhangi Bir Cevap Yazmışsın Kolpacımısın Birader Sen Ne Ayaksın Yapamıyorsan Söyle Bilelim Adminlerden Ricam Kapatsınlar Konuyu İnsanlar Boşyere Ümitlenmesin Bari

sibernetik

sibernetik

Üye
Yandex Shell 3D

lobi55

lobi55

Üye
Halkin isteklerini gormezden gelmeyin ;)

tuncayy70

Üye
slm.
afirewall türkçe yapalilirmisiniz.

teknoxX

teknoxX

Üye
asistans link ölmüş yenilermisiniz acaba ?

arshavin37

Üye
townsmen türkçe yaparsanız sevinirim oyundan hiç birşey anlamıyorum

somurtukk

somurtukk

Üye
Emeğinize sağlık :)

mijovi

Üye
juice defender ultimate çevirebilirsen çok iyi olur.

luckysleven

luckysleven

Üye
Konu patlamis sanirim ben yinede yazayim touchpal contacts uygulamasini cevirebilecek biri var mi? Arama ve mesaj bolumunde uygulamanin konusu mevcut

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar sizde kendi çevirinizi kendiniz yapın paylaşın apk editör 1.70 mobilden apk türkçeleştirme

TURAN0303

Üye
Merhaba, Ben bir telefonla iki ayrı bluetooth kulaklıktan müzik dinlemek istiyorum. Böyle bir program var mı. Veya yapilabilirmi. Android.

scatman808

Üye
arkadaşlar ben manager oyunu istiyorum ya türkçe yardım eder misiniz

frkanyldz

frkanyldz

Üye
Rom Toolbox Pro türkçe yapabilirmisiniz?

toprak_33_47

Üye
vault sms hide - ben ful de yaptım ama ıngilizcesi çok ağır anlamiyorum. bu programı türkçe yapabilir misiniz?

efesmobilya

efesmobilya

Üye
Hocam 360launcher turkcelestirirsen super olur

legon365

Üye
Astro File Manager Pro türkçeleştirirseniz çok güzel olur Acill olursa sevinirim..

helppo

helppo

Üye
funcy weather wigdet v3.5.5.türkçe yapılırsa sevinirim

Üst Alt