Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
eline koluna sağlık

arda46

arda46

Üye
TTpod Müzik çalarıda çevirimisiniz

holylaz

holylaz

Üye
TTOD bir kısmını çevirdim de tam bitmedi çok vaktim olmuyor o yüzden yarım kaldı

rmznt

Üye
Surekli basarisiz diyor inmedi muhterem saygilar

ALF15

Üye
Total recall proğramını türkçeye çevirebilirmiyiz

rmznt

Üye
java dilini zaten symbian'dan biliyordum arkadaşlar oyunlarda zaten türkçelik birşey yok Özellikle prgram istekleriniz olursa sevinirim..

İstekleriniz için şimdiden teşekkürler :))

M€KHCR
[/QUOTE]

izmirliferhat

Üye
tşk

feembe

Üye
Emeği geçenlere teşekkürler. çok iyi.

Efsanem|1

Üye
BlackList Pro Hocam Bu Programı Türkceye Çevirirseniz Sevinirim

sado09

Üye
avast antivirüs programını çevirebilir misiniz?

turan588

turan588

Üye
arkadaşım bide ROM MANAGER i türkçeleştirsen çok süper olacak..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

mekhacker7

mekhacker7

Üye
Uzun aradan sonra yeni geldim arkadaşlar bu işi yapabilecek biri yani ingilizcesi iyi ola bi arkadaş olursa eğer ona Çeviri işini öğretebilirim lise de okuduğumdan vakit bulamıyorum Türkiyenin ilk kendi Türk romunu yapmakla meşgulum bu konuyu zaten aylar öncesinde açmıştım şuan kernelden tutunda romun iç yapısına kadar üstün bilgiye sahibim Daha Çok sistem ile ilgileniyorum program işlerini gönüllü olacak bi kadeşime yada abime detaylıca öğretirim özeldende ulaşabilirsiniz :)

gnctrk

gnctrk

Üye
teşekkürler... şifreleme programını yükledim şifrelediğim proyu açarken şifre ekranı geliyo geriye basınca şifreyi girmeden proya giriyor yani hiçbi işe yaramıyo neden acaba?

holylaz

holylaz

Üye
launcher kullanıyorsanız olabilir yada farklı bir şifreleme programı daha yüklüyse

usturup

Üye
McAfe programını da bir türkçeye çevirdikten seviniriz.

gnctrk

gnctrk

Üye
protozoolog

protozoolog

Üye
Arkadaşım linkindeki Directorybind programını türkçeye çevirirsen tüm androidçiler kullanır. Çok gerekli bir program.

Üst Alt