Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Türkçe Dil Destegi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
talhayranci
Üye
Konu Sahibi
Android Türkçe Dil Destegi
Merhaba arkadaslar. Babam bu sene hacca gitti ve oradan ona bir galaxy w almasini soyledim.Benim merak ettigim konu ise bu telefonda Turkce dil destegi olup olmadigi.Yardimci olursaniz sevinirim
Uruloki
Üye
Vardır merak etme eğer hiç açmadan getirirse telefonu açılırken soruyor yok eğer acarsa ayarlardanda yapabilirsin
Mobilator
Emekli Yönetici
Dil dosyası yoksa bile yüklemek son derece basit. Morelocale yazılımı rahatlıkla işinizi görür.
talhayranci
Üye
Konu Sahibi
tesekkurler yardiminiz icin sagolun
Mobilator
Emekli Yönetici
Kendi adıma rica ederim, iyi forumlar.
avcitalip
Üye
kardeşim wonder aldırmasaydın keşke s2 bile 800 TL falan benim babamda gitti,her neyse senin soruna cevap vereyim :
Sammobile'e girersin Wonder'ın 2.3.6 Resmi Stock Romunu Odin üzerinden flashlarsın sonra triangle away'dan sayacı sıfırlar triangle away'ı kaldırırsın ardından wipe data wipe cache yaparsın al sana Türkiye'deki Wonder zaten %99 Türkçe olur eğer olmazsa o wonderı almamasını öneririm farklı bir versiyonu olabilir