Android 2.3 ve üzeri işletim sistemlerinde sorunsuzca çalışabilen bu uygulama ile birlikte Android çekirdeğini hükmetmeniz mümkündür.
arkadaşım bu programla power güç düğmesine reboot resim çekme seçenekleri nasıl koyabilirizArkadaşlar bu uygulama busybox üzerinde komut çalıştırmanıza sağlar örneğin busybox yazarak komutları listeleyebilirsiniz ayrıca arkadaşın dediği "su" superuser yetkisiyle komut çalıştırmak için kullanılır bu cihazınızı root yapmaz. Bu arada terminal emulator ile sayı yazılamağı için önermiyorum onun yerine SL4a kullanın derim. Eğer yuklerseniz [Menü] > View > Interpreters > Shell burda bulabilirsiniz
Arkadaşlar bu uygulama busybox üzerinde komut çalıştırmanıza sağlar örneğin busybox yazarak komutları listeleyebilirsiniz ayrıca arkadaşın dediği "su" superuser yetkisiyle komut çalıştırmak için kullanılır bu cihazınızı root yapmaz. Bu arada terminal emulator ile sayı yazılamağı için önermiyorum onun yerine SL4a kullanın derim. Eğer yuklerseniz [Menü] > View > Interpreters > Shell burda bulabilirsiniz