Android Terminal Emulator v1.0.24 ( Android Çekirdeğine Hükmedin )

Sponsorlu Bağlantılar

eren3546

eren3546

Üye
prg kurdum mavi ekran var bir iki komut yazdim ama bisi olmadi

burada bir kac aciklama yapilmis bir bakin ben pek bir sey anlamadim

Superfan

Superfan

Üye
Teşekkürler

25abdullah71

Üye
teşekkür edderim

NNMAN

Üye
Arkadaşlar bu uygulama busybox üzerinde komut çalıştırmanıza sağlar örneğin busybox yazarak komutları listeleyebilirsiniz ayrıca arkadaşın dediği "su" superuser yetkisiyle komut çalıştırmak için kullanılır bu cihazınızı root yapmaz. Bu arada terminal emulator ile sayı yazılamağı için önermiyorum onun yerine SL4a kullanın derim. Eğer yuklerseniz [Menü] > View > Interpreters > Shell burda bulabilirsiniz

PremiumLife

PremiumLife

Üye
bence uraşmayın çekirdek bağımlılık yapar ;)

seben11

Üye
Arkadaşlar bu uygulama busybox üzerinde komut çalıştırmanıza sağlar örneğin busybox yazarak komutları listeleyebilirsiniz ayrıca arkadaşın dediği "su" superuser yetkisiyle komut çalıştırmak için kullanılır bu cihazınızı root yapmaz. Bu arada terminal emulator ile sayı yazılamağı için önermiyorum onun yerine SL4a kullanın derim. Eğer yuklerseniz [Menü] > View > Interpreters > Shell burda bulabilirsiniz
arkadaşım bu programla power güç düğmesine reboot resim çekme seçenekleri nasıl koyabiliriz

hassan27

hassan27

Üye
çok sagol

sevishen

Üye

numan bıraderım bana bı yardımcı olsan sen
sımdı ben yenı rom yukledım yalnız romda hafıza kartının ıcerısıne gırecegım uygulama yok eksık google playdan ındırıp ındıremeyecegımı de deneyemıyorum mobıl paket yok bu emulatörden program kurabılır mıyız (root explorer, zarchiver vb gibi apk dosyaları) yanı senden ıstedıgım bu roma hafıza kartının ıcerısını gorebılecegım bır uygulama yukleye bılmemde yardımcı olman

restmod

restmod

Üye
Genis anlatimida olsaydi cok iyi olurdu :tşk:

centerboys

Üye
TEŞEKKÜRLER

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
:tşk:

ahmet0306

Üye
fener kardes bu rami arttirma nasik oluyi detayli bir dille anlatirsan sevinirim

erdooner

Üye
teşekkürler

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Teşekkürler

Superfan

Superfan

Üye
Bu nasıl bir horttur :D

MaxipmaN