Galaxy ace nin mi ekran görüntüsü? evet holo launcher :oke:
muhammedayvaz Üye lgkg300' Alıntı: Galaxy ace nin mi ekran görüntüsü? Genişletmek için tıkla ... evet holo launcher
frk uzn Üye benim telefonumun ev ekranı olmadıgı için bazı bölümlerini paylaşıyorum telefonum t20 - - - Eklendi - - - bu arada ss almak için ekran parlaklıgını arttırdım oyuzden şarj yüzdesi % 58den 54e düşmüş.
benim telefonumun ev ekranı olmadıgı için bazı bölümlerini paylaşıyorum telefonum t20 - - - Eklendi - - - bu arada ss almak için ekran parlaklıgını arttırdım oyuzden şarj yüzdesi % 58den 54e düşmüş.
oviahmetovi Üye nextman' Alıntı: Paylasalım bakalım Genişletmek için tıkla ... bu resmin aslını paylaşabilirmisin dostum çok güzel.??
nextman' Alıntı: Paylasalım bakalım Genişletmek için tıkla ... bu resmin aslını paylaşabilirmisin dostum çok güzel.??
ozakin70 Üye oviahmetovi' Alıntı: bu resmin aslını paylaşabilirmisin dostum çok güzel.?? Genişletmek için tıkla ...
oviahmetovi' Alıntı: bu resmin aslını paylaşabilirmisin dostum çok güzel.?? Genişletmek için tıkla ...
acemi01 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rihanna'yı severim güzel bir arka planmış Bu arada swap, ram gibi değerleri gösteren widgetin ismi nedir ?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rihanna'yı severim güzel bir arka planmış Bu arada swap, ram gibi değerleri gösteren widgetin ismi nedir ?
PriZm Üye acemi01' Alıntı: Rihanna'yı severim güzel bir arka planmış Bu arada swap, ram gibi değerleri gösteren widgetin ismi nedir ? Genişletmek için tıkla ... LiMem Widget
acemi01' Alıntı: Rihanna'yı severim güzel bir arka planmış Bu arada swap, ram gibi değerleri gösteren widgetin ismi nedir ? Genişletmek için tıkla ... LiMem Widget
acemi01 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: LiMem Widget Genişletmek için tıkla ... Bunun gibi bir şey arıyordum bulamamıştım.
~N.A.W.Y~' Alıntı: LiMem Widget Genişletmek için tıkla ... Bunun gibi bir şey arıyordum bulamamıştım.
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ali bu şarkı neydi widget'ını ve müzik çalar'ı paylaşabilir misin rica etsem vardı da apk'sı kayıp oldu
~N.A.W.Y~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ali bu şarkı neydi widget'ını ve müzik çalar'ı paylaşabilir misin rica etsem vardı da apk'sı kayıp oldu
PriZm Üye Türe' Alıntı: Ali bu şarkı neydi widget'ını ve müzik çalar'ı paylaşabilir misin rica etsem vardı da apk'sı kayıp oldu Genişletmek için tıkla ... müzik çaları atamam marketten satın aldım
Türe' Alıntı: Ali bu şarkı neydi widget'ını ve müzik çalar'ı paylaşabilir misin rica etsem vardı da apk'sı kayıp oldu Genişletmek için tıkla ... müzik çaları atamam marketten satın aldım
Never_Back_Down Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: müzik çaları atamam marketten satın aldım Genişletmek için tıkla ... Adı ne peki müzik çaların?
~N.A.W.Y~' Alıntı: müzik çaları atamam marketten satın aldım Genişletmek için tıkla ... Adı ne peki müzik çaların?