root erisiminiz varsa build.prop'a şu kodları ekleyin bataryanızın ömrü en az %30 artsın. bunu yapmak isterseniz once yaziliminizin komple yedegini alin.
Belirtilen kodlar sistem sürümünden veya cihazlardaki teknik farklılıklardan dolayı cihazdan cihaza değişebilir. Kodların her birinin cihaza ne gibi komutlar vereceği hakkında tam bir bilginiz yoksa sistem dosyalarınız üzerinde düzenleme yapmayın derim.
yanılmıyorsam chip in bir makalesinde okumuştum.bataryalardan uzun süre yararlanabilmek için ne tam boşaltım ne de tam dolum yapın.Yani doldur boşalt yapmayın deniyordu.böyle yapmak bataryayı daha çabuk kurutuyormuş
yanılmıyorsam chip in bir makalesinde okumuştum.bataryalardan uzun süre yararlanabilmek için ne tam boşaltım ne de tam dolum yapın.Yani doldur boşalt yapmayın deniyordu.böyle yapmak bataryayı daha çabuk kurutuyormuş
Telefon uyarı vermeden şarj etmeyin ve %100 olmadan şarjdan çıkarmayın ve de tam boşaltım yapmayın. Böylelikle bataryadan tam verim alırsınız. Ben G2 kullanıyorum ve 6 saat ekran süresi alıyorum en az.
Htc nin bilenen kalibrasyon için yayınladığı bildirgeden başka bişe değil bi halta yaramaz. Yalnızca telefon yazılımının bataryayı bir nevi tanımasını sağlar . Batarya süresi aynı olur. Değişen yalnızca % gösteriminde biraz daha kararlılıktan başka bir şey değil.
Ram düşürün
işlemci frekansını azaltın
Gereksiz widget yada arkaplan uygulaması açmayın.
3G yerine Wifi tercih edin bakın batarya kullanım süresi nasıl artıyor.