The Shadow
Üye
orjinali gerçekten çok iyi haklısınWalkman muhabetti geçmiş de... Her ne kadar düzgün çalışıyor dense de çalışmıyor, portları için konuşuyorum yoksa orijinali cidden çok iyi. Düzgün portlayamıyorlar, çünkü sony bunu engellemiş, programı veriyor ama kısmış ki gerçeğine yönelsinler. Müzik bilgisi indiremezsiniz mesela. Ya da bazı portlarda görselleştirici de düzgün çalışmıyor.
Ya da başka bir örnek Xperia olmayan telefonlar için söylüyorum xloud flashladığınız da xloudunuz poweramp ile çalışmıyor sadece walkman ile çalışıyor. Normalde öyle değil tabi.
Benim Xperia Rayde mesela (2011lerde walkman uygulaması yok, music app var sadece walkmane benziyor birazcık ilkel hali) bootloaderı açınca bazı dosyalar siliniyormuş, onlar silinince port walkmande düzgün çalışmıyor. Bootloaderı açılmamış xperialarda düzgün çalışır diye düşünüyorum ama yalnız xperialarda.
Sony adam gibi çalışanını vermedi ki bize 

oweramp
Gecende attığım cevabı joker sildigi için (gereksiz yere, arada kaynadi) göremedi. Bende bir kopyası duruyo atabilirim . Bu arada Android telefon varsa PC'ye gerek yok