android telefonunuzla en cok ne yapiyorsunuz? ))

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Walkman muhabetti geçmiş de... Her ne kadar düzgün çalışıyor dense de çalışmıyor, portları için konuşuyorum yoksa orijinali cidden çok iyi. Düzgün portlayamıyorlar, çünkü sony bunu engellemiş, programı veriyor ama kısmış ki gerçeğine yönelsinler. Müzik bilgisi indiremezsiniz mesela. Ya da bazı portlarda görselleştirici de düzgün çalışmıyor.
Ya da başka bir örnek Xperia olmayan telefonlar için söylüyorum xloud flashladığınız da xloudunuz poweramp ile çalışmıyor sadece walkman ile çalışıyor. Normalde öyle değil tabi.

Benim Xperia Rayde mesela (2011lerde walkman uygulaması yok, music app var sadece walkmane benziyor birazcık ilkel hali) bootloaderı açınca bazı dosyalar siliniyormuş, onlar silinince port walkmande düzgün çalışmıyor. Bootloaderı açılmamış xperialarda düzgün çalışır diye düşünüyorum ama yalnız xperialarda.
orjinali gerçekten çok iyi haklısın :oke: :gun1:Sony adam gibi çalışanını vermedi ki bize :D

sinanadsoy

Üye
Oyun
İnternet
Müzik

enterneoll

enterneoll

Üye
Launcher: Touchwiz (stock)
Music: orijinal
video: Mx player pro ve stock
internet: s3 tarayıcısı

ve genelde müzik ve video oynatıyorum :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Launcher:nemus
Browser:next
Muzik:poweramp

2.3kullandigim icin nemus ve next kullaniyorum.4.0 olsa apex laumcher ve stock tarayici kullanirim

-Emre

-Emre

Üye
Launcher:nemus
Browser:next
Muzik: poweramp

2.3kullandigim icin nemus ve next kullaniyorum.4.0 olsa apex laumcher ve stock tarayici kullanirim

Kerim benim romu miui launcherla bi denesene :ehe

ozakin70

ozakin70

Üye
Symbianize ne demiş co merak ediyorum :zzz: Gecende attığım cevabı joker sildigi için (gereksiz yere, arada kaynadi) göremedi. Bende bir kopyası duruyo atabilirim . Bu arada Android telefon varsa PC'ye gerek yok :) ayrıca Walkman bence de powerampden daha iyi :oke:

Aynen android saglam bi telin varsa pc ye cok cok az ihtiyac duyuyo insan

O bilgisayarla ne yaptiginiza bagli ;D hadi acsin bakayim adobe cs6 3d yi AC3 ü sizin dediginiz günlük isler icin kismen orta,üst ve profesyonel kullanicinin isleri kaldiramaz keske o teknoloji olsada atsak masaustunu notebook ;D

• Beğen
Tepkiler: dejavu178
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
bu günlerde o rom bu rom koşuşturuyorum :D

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Konu:Android telefonunuzla en çok ne yapıyorsunuz?

Konu İçerigi:Android telefonunuzda hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
:D :D :D

Samet.25

O bilgisayarla ne yaptiginiza bagli ;D hadi acsin bakayim adobe cs6 3d yi AC3 ü sizin dediginiz günlük isler icin kismen orta,üst ve profesyonel kullanicinin isleri kaldiramaz keske o teknoloji olsada atsak masaustunu notebook ;D

Ben cok cok az duyuyo ihtiyac insan dedim iyi okuduysan ! Tabikide hepsinin yeri ayri ama artik ufak tefek seyler icin cogu kisi pc acmaya ihtiyac bile duymuyo telden hallediyo isini bunu vurgulamak istedim ;)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
müzik film izleme arada sırada oyun ve resim düzenleme(pixlr experss)

ozakin70

ozakin70

Üye

Ben cok cok az duyuyo ihtiyac insan dedim iyi okuduysan ! Tabikide hepsinin yeri ayri ama artik ufak tefek seyler icin cogu kisi pc acmaya ihtiyac bile duymuyo telden hallediyo isini bunu vurgulamak istedim ;)

Tmm dogrudur da ben yine ayni cevabi veriyorum o bilgisayarla ne yaptığınıza bağlıdır! ;)

Üst Alt