Koradam Üye Invoke' Alıntı: Bence etkilemiyor beyler. Çok eskiden çok düşük cihazları etkiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... G3 u etkiliyor 300 saaten sonra
Invoke' Alıntı: Bence etkilemiyor beyler. Çok eskiden çok düşük cihazları etkiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... G3 u etkiliyor 300 saaten sonra
turancen Üye teknolojibaronu' Alıntı: Gaza gelen yok zaten baksana, herkes kenara koyduğu cihazdan ss atıyor neredeyse Bizde zorlama yok Genişletmek için tıkla ... Kenarda değil kardeş, eşim kullanıyor s2 yi
teknolojibaronu' Alıntı: Gaza gelen yok zaten baksana, herkes kenara koyduğu cihazdan ss atıyor neredeyse Bizde zorlama yok Genişletmek için tıkla ... Kenarda değil kardeş, eşim kullanıyor s2 yi
PrisonerMacTavish Üye Aktif kullanıyorum Z3, 300 saate kadar kapatmamaya çalışacağım bakalım g3 gibi yapacak mı kerata
hikmet366 Üye Telefonu açık bırakcaz diye telefondan oluyordum telefon dondu ekran gitti telefon kapanmıyor du zar zor ayarladık @Bahadir_fb ile
Telefonu açık bırakcaz diye telefondan oluyordum telefon dondu ekran gitti telefon kapanmıyor du zar zor ayarladık @Bahadir_fb ile
El~PisToLeRo Üye hikmet366' Alıntı: Telefonu açık bırakcaz diye telefondan oluyordum telefon dondu ekran gitti telefon kapanmıyor du zar zor ayarladık @Bahadir_fb ile Genişletmek için tıkla ... Ciddi olamazsın
hikmet366' Alıntı: Telefonu açık bırakcaz diye telefondan oluyordum telefon dondu ekran gitti telefon kapanmıyor du zar zor ayarladık @Bahadir_fb ile Genişletmek için tıkla ... Ciddi olamazsın
hikmet366 Üye El~PisToLeRo' Alıntı: Ciddi olamazsın Genişletmek için tıkla ... Bildiğin ekranda görüntü gelmiyordu ama ekran A dokunduğunda dokunmatik algiliyordu
El~PisToLeRo' Alıntı: Ciddi olamazsın Genişletmek için tıkla ... Bildiğin ekranda görüntü gelmiyordu ama ekran A dokunduğunda dokunmatik algiliyordu
El~PisToLeRo Üye hikmet366' Alıntı: Bildiğin ekranda görüntü gelmiyordu ama ekran A dokunduğunda dokunmatik algiliyordu Genişletmek için tıkla ... Samsung'da denemeyin böyle seyler Benim suan 357 saat olmus inan tık yok
hikmet366' Alıntı: Bildiğin ekranda görüntü gelmiyordu ama ekran A dokunduğunda dokunmatik algiliyordu Genişletmek için tıkla ... Samsung'da denemeyin böyle seyler Benim suan 357 saat olmus inan tık yok
hikmet366 Üye El~PisToLeRo' Alıntı: Samsung'da denemeyin böyle seyler Benim suan 357 saat olmus inan tık yok Genişletmek için tıkla ... Valla 150 saatte takıldı s6
El~PisToLeRo' Alıntı: Samsung'da denemeyin böyle seyler Benim suan 357 saat olmus inan tık yok Genişletmek için tıkla ... Valla 150 saatte takıldı s6
El~PisToLeRo Üye hikmet366' Alıntı: Valla 150 saatte takıldı s6 Genişletmek için tıkla ... Şaka bir yana baska bir sorun olmustur greenify kullan.
hikmet366' Alıntı: Valla 150 saatte takıldı s6 Genişletmek için tıkla ... Şaka bir yana baska bir sorun olmustur greenify kullan.
hikmet366 Üye El~PisToLeRo' Alıntı: Şaka bir yana baska bir sorun olmustur greenify kullan. Genişletmek için tıkla ... Kurulu ekran A bir şey geldi aniden ne olduğunu bilmiyorum o geldi ekran dondu ekran gitti şarj aleti taktım hepten gitti telefon kapanmıyor du ses kısma+Power e 7 saniye basılı tuttum yeniden başladı cihaz
El~PisToLeRo' Alıntı: Şaka bir yana baska bir sorun olmustur greenify kullan. Genişletmek için tıkla ... Kurulu ekran A bir şey geldi aniden ne olduğunu bilmiyorum o geldi ekran dondu ekran gitti şarj aleti taktım hepten gitti telefon kapanmıyor du ses kısma+Power e 7 saniye basılı tuttum yeniden başladı cihaz