android telefonları hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
android telefonları hakkında soru
Arkadaşlar ilerde ace2 almayı düşünüyorum.ama bir sorum var:
Mesela internetten apk+sd şeklinde oyun indirdim.sd dosyası android/data veya gameloft/games dizinine atılacak.bu dizinler telefonun kendi hafızasında mı yoksa sd kartta mı? Ya da kendimiz sd kartta bu dizinleri açabiliyor muyuz?

R.A.M

R.A.M

Üye
bildiğim kadarıyla telefonun hafızasına atıyoruz eğer telefonu root yaparsak sd kartdada çalıştırabiliyoruz.

badmus

badmus

Üye
normalde programlar ve oyunlar telefonun hafizasina kurulur. Eger telefonu rootlarsaniz oyun ve programlari sd karta tasiyip sanki telefon hafizasindaymis gibi gostererek oyun ve programlarin acilmasini saglayabilirsiniz.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Off.şu root keşke garantiden çıkartmasa:(

- - - Eklendi - - -

Peki sadece apk lı olup wifiden data indirenler nereye kaydediyor?

alonsof1

alonsof1

Üye
Arkadaşlar ilerde ace2 almayı düşünüyorum.ama bir sorum var:
Mesela internetten apk+sd şeklinde oyun indirdim.sd dosyası android/data veya gameloft/games dizinine atılacak.bu dizinler telefonun kendi hafızasında mı yoksa sd kartta mı? Ya da kendimiz sd kartta bu dizinleri açabiliyor muyuz?
Kardeş oyunların data dosyaları sd ye kaydedilir.apk dosyaları telefon hafızasına kaydedilmekte ancak root olarakveya bazı programlarla sd karta taşınabilir.ayrıca apk yi kurunca sd kartta gameloft/games dizini otomatik açılır.açılmıyorsa kendin oluşturup data yı oraya atarsan oyun çalışacaktır.kolay gelsin...

Pianist07

Pianist07

Üye
data dosyaları sd karta atılır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt