Uygulama Android Telefonlara Tema Yükleme Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefonlara Tema Yükleme Yöntemi
Android Telefonlara Tema Yükleme Yöntemi

Android işletim sistemli bir cihazınız varsa bunun için bir tema yükleme istiyorsanız aşağıdaki işlemleri yapmalısınız.

1 - Öncelikle internetten bulup indirdiğiniz tema dosyasının ismini Update.zip olarak değiştirin

2 - ismini Update.zip yaptığınız tema dosyasını Hafıza kartının ana dizinine atınız herhangi bir klasör içinde olmasın

3 - Telefonunuzu Yeşil arama tuşu + Menu + Kırmızı kapatma tuşu bu üçüne basılı tutaraktan başlatın.

4 - Telefon recovery mode yazıncaya kadar tuşlardan elinizi çekmeyin. recovery mode ekrana geldiğinde "alt + s" seçeneğini seçin.

5 - Telefon kuruluma başlayacaktır. Kurulum bittikten sonra eğer telefon reset atmazsa kendiniz telefonunuza yeniden reset atmayı unutmayın.

5 - Yeni temanız hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: sermus88, hırçınadam, concon535353 ve 2 diğerleri

burakasd12

burakasd12

Üye
yanılmıyorsam bu iş için root olmak lazım

harunyayd

Üye
iyi de motorola milestone xt720 de bu bahsettiğin tuşlar yok.nasıl olacak???

Electro-Monser

Electro-Monser

Üye
evet bendede yeşil arama tuşu falan yokk

spencermila

Üye
ya tema yüklemek okadar zor olmasa gerek at dosyayı hafıza kartına gir icine telden kur bukadar apk uzantılı temalar böyle yükleniyor.... seninki root istiyor...

Electro-Monser

Electro-Monser

Üye
spencermila senin dediğin gibi atıyorum ben tel'e ordan apk uzantılı dosyayı açıyorum kurulumu yapıyo ama açılmıyo temalar orda "aç" seçeneği yerine "iptal" seçeneği çıkıyo...

Oguzc@n ın dediğini de yapamıyorum o tuşlardan yok benim telefonda ama artık bi tema yüklemek istiyorum basit basit kaldım yaaaaaa :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Galaxy minidede o tuşlar yok hatta çoğu anroid telfonarda sanırım en ana ekrana dönüş seçenekler ve geri tuşunda bahsediyor olmalısın. bu smybina değil dstum

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar yandaki ses aç ma tuşlarını kullanarak flnn yapılıyor
resim vardı anlatan bulamadım malesef

nexpow

nexpow

Üye
bu yöntem calışmıyor lütfen paylaşım yaparken denemeden paylaşmıyalım

tema nasıl yüklenir

.apklı dosya telefona yüklenir örnek olarak deneyebilirsiniz göstermek amacıyla tema bölümünden aldım windows 7 teması diye dikkatimi cekti

sonra menüde yüklediginiz dosya cıkcak ona tıklayın veya orta tuşuna basıp android seven pro yu seçin

bu şekilde oluyo bude resim

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
bu yöntem calışmıyor lütfen paylaşım yaparken denemeden paylaşmıyalım

tema nasıl yüklenir

.apklı dosya telefona yüklenir örnek olarak deneyebilirsiniz göstermek amacıyla tema bölümünden aldım windows 7 teması diye dikkatimi cekti

sonra menüde yüklediginiz dosya cıkcak ona tıklayın veya orta tuşuna basıp android seven pro yu seçin

bu şekilde oluyo bude resim

Bende kendim yazmadm :oke:
internetten buldum ama senin dediğinde pek bir şey anlamadım :aha:

nexpow

nexpow

Üye

Bende kendim yazmadm :oke:
internetten buldum ama senin dediğinde pek bir şey anlamadım :aha:

indirdigin temayı yükleyecen okadar galaxy ace fotoraflarına bak ortada bir tuş var büyük kare şeklinde ona tıklayıp yükledigin temayı sececeksin bukadar :) temalarda .apk uzantısında zaten

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

spencermila

Üye
Apk uzantılı temalar yüklendikten sonra home tuşuna basıp secilir senin dediginde root ister ilk zamanda dedim apk uzantılar root istemez..ama pek fazla root işi iyi degildir...

kensoft2007

Üye
iNTERNETTEN iNDİRDİĞİMİZ apk dOSYASINIMI uploaD.ZİP iÇİNE ATIYORUZ

KayraBey

KayraBey

Üye
Andorid işletim sisteminde Symbian gibi tema olayı yoktur arkadaşlar.Burda Windows 7 diye paylaşılan küçük bir programdır.Her zaman ana ekranınız orjinal olarak kalır değiştiremezsiniz.

helppo

helppo

Üye
siz yarya :op:

pagedown06

Üye
her şeyi tam yapıyorum ama recovery mode de secemiyorum ses acma tuşları ile olmuyor nasıl olxcak vardır mutlaka

yunusbulet

yunusbulet

Üye
recowerymod ses acma - guc tusu - ve orta tusa basinca aciliyorda sakin yapmayin eski haline donemezsiniz . Belli arkadas okadar iyi bilmiyor.

aerist

Üye
inanılır gibi değil, onca android telefonunda 2011 de bile riskli olan ve tuşları itibariyle standart edilemeyen bir yöntemi, alanen, uyarı vermeden üstüne üstlük birde denemeden kopyala yapıştırla buraya koyuyorsunuz sonra arkadaşı tümgeneral de yapıyorsunuz. şu portal cidden telefon teknolojisine adanamadı bir türlü.

Samet.25

bi kere tema yuklemek icin tema destekli custom rom gerekli cm romundan ornek verecek olursam cm romlari tema destekler kullandiginiz cm romuna uygun temayi ya marketten ya netten apk sini bulup yuklersiniz tema seceneklerinden kolayca aktif edersiniz yani tema destekli romda genelde ayarlarda theme chooser olur eger rom stock romlar gibi tema desteklemiyo ise istedigini yap bisey degismez once keske bunlari soleseydin

Takipçi Satın Al

Üst Alt