Android Telefonlar için "Canlı" Duvar Kağıtları !

Sponsorlu Bağlantılar

Nuri...

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefonlar için "Canlı" Duvar Kağıtları !
Toplam ; 50'nin üzerinde duvar kağıdı ... Sizler için , tek tık uzakta !

:oke:

• Beğen
Tepkiler: tankav, rex_, smzn ve 6 diğerleri

barimud

Üye
sagol arkadasım makbule gecti

nejdet can

nejdet can

Üye
alem adamsın ya arkadaşım bunun canlısımı olurmuş hereketli desen neyse herhalde GİF olmalılar...

Nuri...

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi
alem adamsın ya arkadaşım bunun canlısımı olurmuş hereketli desen neyse herhalde GİF olmalılar...

Telefon içerisinde "Live Wallpapers" diye geçiyor. O yüzden , o şekilde yazmak istedim. :)

myvz

Üye
link ÖLÜ tekrar yollar mısın?

vkfkbr

vkfkbr

Üye
link çalışmıyor :/

Nuri...

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi

tbektas

Üye
arkadaşım ellerine sağlık, bende ilklerdenim android kullanımı açısından Bakalım MID de ne sonuçlar göreceğim. heyecanlıyım.

Nuri...

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim , iyi "duvar kağıtları" ... :D

Nuri...

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi
Yukarı ! :)

kz_2336

Üye
Teşekkürler paylaşım için ben indirdim ama nasıl kullanacagız bunları telefonun içinde hangi klasöre yükleyecegiz çözemedim ben olayı yardımcı olurmusnuz...

entelmaganda

Üye
Teşekkürler

ersenyoruk

Üye
ben bu dosyayı indirdim telefona nasıl yüklicem içine direkmi atıcam yoksa belli bir dosyanın içinemi koyucam indirdiğimi açıklama yapana teşekkürler

Nuri...

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi
ben bu dosyayı indirdim telefona nasıl yüklicem içine direkmi atıcam yoksa belli bir dosyanın içinemi koyucam indirdiğimi açıklama yapana teşekkürler

Telefonun içerisine atıp , kuracaksınız. Daha sonra ana menüdeyken bir boşluğa uzunca parmağınızı bastırınca çıkan menüde "Duvar Kağıtları => Canlı Duvar Kağıtları" seçeneğini seçip , oradan da yüklemiş olduğunuz duvar kağıdını seçeceksiniz. Bu kadar. :)

ertu55

ertu55

Üye
teşekkürler dostum güzel paylaşım

ardinc

Üye
teşekkürler

Üst Alt