Android Telefonlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefonlar Hakkında
Öncelikle merhaba, symbian kullanıcısı olduğum için android hakkında fazla aktif olmadığımdan dolayı konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum, ayrıca birçoğunuzu tanımıyorum,konu yanlış yerdeyse yetkili arkadaşlar taşırsa sevinirim, iki sene önce nokia n8 almıştım ki android o zamanlar bu derecede etkin değildi gayet memnun olsmda cihazımdan insan ister istemez yenilik rüzgarına katılıyor, uygulamalar gayet stabil çalıştığı zaman bile gözüm arayüz ve görsellik aramaya başladı bende android telefon alıp artık buralarda aktif olmayı düşünüyorum,sizden ricam bana işlemcisiyle ramiyle tamamen destek olucak bi cihaz söylemeniz güçlü bir telefon almak istiyorum ama karşılaştırmada neye dikkat edipte alırım bilemem.1000-1300 tl bütçem var, sizden bu bütçeye uygun performansi iyi bi telefon duymak istiyorum, hemen almam şart değil daha yüksek fiyatlı olup fiyatı yaza doğru düşücek bi telefonda olabilir yeterki benim fiyat aralığımda olsn ben daha iyi olucaksa beklemeye razıyım.ilgilenen herkese teşekkürler.iyi forumlar

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
1300 tlye kadar s4- lg g2 gibi ust seviye cihaz alabilrsin

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Benim tavsiyem biraz bekleyip Nexus 5 alman zira diğer telefonlarda güncelleme hemen gelmiyor gelse bile birine gelip diğerine gelmiyor performans olarakta kıyasla dan bak Nexus 5 in test sonuçlarını da internetten bulabilirsin

jr_arif

jr_arif

Üye
s3 + 3000 mah batarya al paran da cebinde kalsin

ellimin kori

ellimin kori

Üye
burada yazılan telefonları kıyasladan karşılaştırmayı unutma.

Emip

Emip

Üye
kıyaslama sitesi link istersen

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
s4 çok daha pahalı diye biliyorum 1300 civarına ne zaman düşer bilmiyorum, nexus 5'e bakıcam birazdan s3'e gelirsek 3000lik bataryanın ne kadar bi etkisi olabilir suan anlayamadm ama ben biraz baktığımda sony'nin xperia z modeli istediklerimi karşılıyo gibi kıyasladanda bakılınca değişik sonuçlar çıkıyo sizi dinlemek tavsiyeleri duymk daha faydalı oldu benim için

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Ben Nexus 5 öneriyorum.

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
fiyat beni zorlamasa neler alicamda :) destekler için tek tek teşekkürler hepinize

baby_face_

baby_face_

Üye
S3'ü ele bi kere dostum neredeyse 2 senelik telefon, amiral gemi olmasının önemi yok, tercihini son çıkan cihazlardan yana kullan.

best1905

best1905

Üye
nexus 4 veya 5

Anil-D

Anil-D

Üye
Bütcen ne kadar

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
anıl kardeş belirtmiştim 1000 1300 tl arası diye :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt