Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

S@H!N

Üye
Aynı sorun bende de var ya

tiky_boy

Üye
Readers Hub içinde güncelle uyarısı vardı gazetede günclele dedim samsun aps güncellencek dedi güncelle dedim şimdi gazete bölümünde diyoki bu uygulama mağzada bulunmamaktadır(4002) ne olucak şimdi..

ToLgA_61_18

ToLgA_61_18

Üye
galaxy ace.te wifi sorunu yasyrum modemi göruyo fakat baglayor yardımcı olabilirseniz sevinirim...

----------Eklendi @ 08:29:01 ---------- Yazıldı @ 08:28:45 ----------

galaxy ace.te wifi sorunu yasyrum modemi göruyo fakat baglanmyor yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
mesajlara en kısa sürede cevap vericem yoğunluk varda

plntkr

Üye
Bana sorununuzun iletin size yardım etmeye çalışıyım :oke:
Merhaba. Benim telefonum samsung galaxy mini s5570. Bu telefonlarda mail geldiginde ya da facebookta biri bir seyyazdiginda bildirim sesi aarlamasi yappilmiyor mu¿ Bilgi alabilirsem sevinirim.İyi Aksamlar

mentessah

mentessah

Üye
selamlar benim size samsung galaxy s hakkında birkaç sorum olacakdı.ben kıbrıstan bu siteye yazıyorum ve geçenlerde kıbrıstan yeni bir galaxy s aldım.sürekli 3 tuş sorununu okudum sonra kendi telefonumda denedim ve gördüm ki sorun yok ama bu denemeleri yapdıkdan sonra telefonumun menüsünde garanti bankası,S-android(android market) ve sam 4.0 die üç yeni program çıkdı.bunların ne işe yaradıklarını az çok biliyorum ama android marketim wireless bağlantıda bağlantı kurmuyor ve otomatik olarak wireless kapanıyor sizce bunun nedeni ne olabilir? yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

----------Eklendi @ 04:47:49 ---------- Yazıldı @ 04:42:09 ----------

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
nasıl döner garanti ¿
hangi program ile root ettiyseniz root kaldır yapın.
galaxy ace.te wifi sorunu yasyrum modemi göruyo fakat baglayor yardımcı olabilirseniz sevinirim...

----------Eklendi @ 08:29:01 ---------- Yazıldı @ 08:28:45 ----------

galaxy ace.te wifi sorunu yasyrum modemi göruyo fakat baglanmyor yardımcı olabilirseniz sevinirim...
sorun tam olarak nedir

----------Eklendi @ 13:19:25 ---------- Yazıldı @ 13:18:44 ----------

Merhaba. Benim telefonum samsung galaxy mini s5570. Bu telefonlarda mail geldiginde ya da facebookta biri bir seyyazdiginda bildirim sesi aarlamasi yappilmiyor mu¿ Bilgi alabilirsem sevinirim.İyi Aksamlar
Benim telefonuma gmail gelince bldirim geliyor ses olarak ama facebookta yok sadece bildirim ışığınız yanıp söner.

mentessah

mentessah

Üye
cevap verecek olan biri yokmu?

deeplove78

deeplove78

Üye
arkadaşlar
ideos x5'de DNS ayarlari degistirilebiliyor mu?

omerally2010

Üye
s'a. Telefonu her acista 3g ile veri alışverişi oluyor.gmail, market ,ara falan açılıyor.bunu nasıl kapatabiliriz.hiç bilgim yok yardım edin lütfen

Quaresma | 7

Quaresma | 7

Üye
HTC HD 2 telefonum var android yükletmiştim 2.3.4 ve Nexus One Rom yüklü G-Sensör ayarlarını nereden yapacağım ve 3G yazmıyor kapalı mı kapalıysa nereden açıcam yardım edebilirmisin ?

serdar_39

serdar_39

Üye
Merhaba arkadaşlar. Eşime yeni 2 gün önce bir galaxy fit aldık, herşey iyi güzelde wifi ile bir türlü internete bağlanmıyor. wifi yi açınca modemi buluyor, şifreyi giriyorum 2-3 sn sonra devredışı yazıyor. Başka modemle denedim yine aynı. Benim laptop ve samsung monte aynı modeme sorunsuz bağlanıyor. Sorun neden olabilir fikri olan varmı? Cihazda 2.2.1 froyo yüklü, vodafone ile bağlantı sorunsuz ama kota 2 günde bitti.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlara akşam cevap verilecektir.

• Beğen
Tepkiler: sedat_69
blacktalon

blacktalon

Üye
telefon güncellemesini nokiada olduğu gibi telefondan yapamıyor muyuz? pcden bağlasam elektrik gider benim sansıma sonra telefon çöp olur bi yardım bu konuda

----------Eklendi @ 18:39:20 ---------- Yazıldı @ 18:37:14 ----------

birde telefonu root edemedim ve telefon için oyun boyutlarını ayarlama için program yada bi yol var mı

sosyete_albay

Üye
Bir Soru da benden 1.600 tl ye galaxy s2 aldım arayan oldugunda isim veya numaraları ingilizce okuyor. bunun için türkçe bir program bulabilirmiyim. yardımlarınızı bekliyorum.

blacktalon

blacktalon

Üye
2 gündür cevap yok sorulara ??

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
s'a. Telefonu her acista 3g ile veri alışverişi oluyor.gmail, market ,ara falan açılıyor.bunu nasıl kapatabiliriz.hiç bilgim yok yardım edin lütfen
Telefonunuzun normalde data veri alımı kapalı olması gerek ekran -H- işareti görüyorsanız veri alımı açıktır ayarlardan kapatın.

HTC HD 2 telefonum var android yükletmiştim 2.3.4 ve Nexus One Rom yüklü G-Sensör ayarlarını nereden yapacağım ve 3G yazmıyor kapalı mı kapalıysa nereden açıcam yardım edebilirmisin ?
bendede Nexus one variken 3G yazmıyordu bende bulamadım çaresini kardeş ara sıra internet 3G hızında bağlanıyordu.
Merhaba arkadaşlar. Eşime yeni 2 gün önce bir galaxy fit aldık, herşey iyi güzelde wifi ile bir türlü internete bağlanmıyor. wifi yi açınca modemi buluyor, şifreyi giriyorum 2-3 sn sonra devredışı yazıyor. Başka modemle denedim yine aynı. Benim laptop ve samsung monte aynı modeme sorunsuz bağlanıyor. Sorun neden olabilir fikri olan varmı? Cihazda 2.2.1 froyo yüklü, vodafone ile bağlantı sorunsuz ama kota 2 günde bitti.
Telefona hiçbir işlem uyguladınızmı Rott vesaire.
telefon güncellemesini nokiada olduğu gibi telefondan yapamıyor muyuz? pcden bağlasam elektrik gider benim sansıma sonra telefon çöp olur bi yardım bu konuda

----------Eklendi @ 18:39:20 ---------- Yazıldı @ 18:37:14 ----------

birde telefonu root edemedim ve telefon için oyun boyutlarını ayarlama için program yada bi yol var mı
Telefondan sistem güncellemelerine gelip telefonu gümcelliyebilirsiniz.
Her oyun ekrana sığmaz zaten oyun indireceğiniz zaman hangi sisteme veya telefona uygunsa yazar bunlara uyup indirebilirsiniz.

Bir Soru da benden 1.600 tl ye galaxy s2 aldım arayan oldugunda isim veya numaraları ingilizce okuyor. bunun için türkçe bir program bulabilirmiyim. yardımlarınızı bekliyorum.
Sadece Arama bölgesimi Türkçe peki başka yerlerde başka dilmi

blacktalon

blacktalon

Üye
Peki bu yazılım güncelleme nerede bulunuyor arka planda çalışıyor fakat ben bulamadım

kodadiirem

kodadiirem

Üye
Samsung Galaxy S2 kullanmayı düşünüyorum ileriki günlerde. Benim aklımdaki soru şu, zip'li ya da rar'lı dosyaları açabiliyor muyuz ekstradan bir programa ihityaç duymadan? Android 2.3 kullanıyor bildiğim kadarıyla S2.
Sorum belki de komik gelebilir, ama Android'e yabancıyım. Cevaplarsanız sevinirim:oke:

Üst Alt