Android Telefondan Bilgisayar Klasörlerine Erişim.!!

Sponsorlu Bağlantılar

light_63

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefondan Bilgisayar Klasörlerine Erişim.!!
bildiginiz gibi bilgisayardan wifi transfer file programlarıyla yada kies air programıyla başka telefon yada pc'ye paylaşımda bulanabiliyoruz.. telefondan paylaşıma açık başka bi telefon klasörlerine erişebiliyorum. aynı şekilde başka telefon da benim klasölere erişebilyor.. tam olarak istedigim başlıktan da anlaşılacagı gibi telefondan bilgisayar klasörlerine erişmek.. dikkatle belirteyim telefondan pc yi yönetmek değil istediğim.. mesela aynı wifi ye bağlı iken bilgisayardaki filmleri izlemek istiyorum.. wifi transfer file programı tarzzı ama benim dediğim telefondan bilgisayar klasorlerine erişim.. bu konuda bana yardımcı olabilecek yada bunu yapan herhangi değerli bi arkadaş varsa çok makbule geçer günlerdir yapmaya çalışıyorum.. şimdiden ilgilenen tüm değerli dostlara teşekkür ederim..

ciwan__47

ciwan__47

Üye
evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..

JosephLion

JosephLion

Üye
bende bekliyorum :)

Samet.25

team teamviewer ile telden pc deki klasöre girebilirsin videoları filan açıp izleyebilirsin yalnız pc nin acık olması lazım bide telden yaptıgın işlemler pc de de uygulanır aynı zamanda. Senin dediğin pc kapalı olsa bile pc deki klasöre erişmek ve telden yaptıgın işlemleri pc de olmaması gibi bi program ise bilemicem.

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Teamviewer sadece bilgisayardan cihazı yönlendirip dosyayi aktarabilirsin

ciwan__47

ciwan__47

Üye
arkadaslar yonetme deil bilgisayar acik olsun sorun olmaz.. yeyerki pc acikken wifi yada bluerooth fark etmez.. klasorlere erisebilsin yeter ki..

-Emre

-Emre

Üye
Es file explorer ile bilgisayarda paylaşıma açılmış dosyalar görünebilir.

aleranol

aleranol

Üye
Eski telefonlarda bluetooth ile Bağlaninca görebiliyordum pc içeriğini. Ama ben androidde bunu bilmiyorum.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
Es file explorer ile bilgisayarda paylaşıma açılmış dosyalar görünebilir.

nasil yaptin biraz anlatabilir misin.. anlayabilcegim sekilde.. :)

- - - Eklendi - - -

Telden PC deki filmi seçip acip izleyebilir sinde kendim yaptigim için biliyorum

ama actigimiz bilgisayar ekrani izledigimiz icin izleyebiliyoruz yani yine bilgisayar ekranini izliyorsun.. ekranda bi degisiklik olmadan mesela film klasorune girip filmi acip telefonun kendi oynaticisindan izlemekten bahsediyorum.. oyle bisi teamwiever yapamiyo bildigim kadariyla kullanmisligim war..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
eskiden vectir diye bi uygulama kullaniyodum. winamp, window media player, mause.. baya sey iceriyodu ayrica dosyalara erisim ve teamviwer gibi de kullanilabiliyor. bilgisayar acilinca otomatik baslar. sen telefondan uygulamaya girer baglanirsin. ses ayari ve bilgisayari kapatma yeniden baslatma islevi de var. ama daha iyi uygulamalarda vardir markette wifi file transfer gibi kelimelerle de bakabilirsin

- - - Eklendi - - -

https://play.google.com/store/apps/details?id=incendo.vectir.ui.wifi

- - - Eklendi - - -

https://play.google.com/store/apps/details?id=incendo.vectir.androidclient

ciwan__47

ciwan__47

Üye
deneyelim bakalım yazarım sonra :)

eminalp_64

eminalp_64

Üye
EVT TEAMVVİER SAYESİNDE metin2 bile oynanıyor çünkü cihaza sade ce görünüt geliyo bide tıklanma ilieilo olay kasada pcinin telefonu ekran kartı iise wolfteam metin2 hepisi oynarsın

ciwan__47

ciwan__47

Üye
yok bu da olmadı.. arkadaşlar pc yi yonetmeyi demiyorum o kolay.. benim demek istedigim tam olarak pc de herhangi bi hareketlenme olmadan direk c yada d deki klasorlere erişebilme.. pc ekranında yaptıgım bu işlemler gozukmeyecek.. yani film acıp izlediğim de sadece telefonda acılacak kies air tarzi airdroid tarzı bi prgoram yani.. ama bunda bilgisayara baglanacaksın telefondan.. kies air ile air droid telefona giriyor telefonda hiç bi işlem gozukmuyor ama pcde izliyorsn kopyalıyorsun falan.. ama telefondan pc ye oyle baglanamıyorum.. sorun bu arkadaslar ilgilendiginiz için tşk ederim..

zidanezidan_67

Üye

Mantık olarak bu yolla bişeyler yapabilirsin. Bi tane Ftp programı bilgisayarına bitanede telefonuna.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
dedigin linke baktim nokia symbian dan bahsetmis.. dedikleei androide uyarmi ki ?

- - - Eklendi - - -

sadece bilgisayardan telefona dosya aktarma gorevi göruyor.. bu işi marketten kies air indirip daha rahat yapabilirsin hiç ugrasmadan.. üzgünm ama bu da olmadı

- - - Eklendi - - -

aranan kan bulundu paylasim en yakin zamanda resimli bi sekilde yaparim.. ilgilenen herkese tesekkur ederim..

ciwan__47

ciwan__47

Üye
paylaşımımızı da yaptık kaldı.. onaylamıp yayınlanması.. herkese tşkler...

murat373484

Üye
bildiginiz gibi bilgisayardan wifi transfer file programlarıyla yada kies air programıyla başka telefon yada pc'ye paylaşımda bulanabiliyoruz.. telefondan paylaşıma açık başka bi telefon klasörlerine erişebiliyorum. aynı şekilde başka telefon da benim klasölere erişebilyor.. tam olarak istedigim başlıktan da anlaşılacagı gibi telefondan bilgisayar klasörlerine erişmek.. dikkatle belirteyim telefondan pc yi yönetmek değil istediğim.. mesela aynı wifi ye bağlı iken bilgisayardaki filmleri izlemek istiyorum.. wifi transfer file programı tarzzı ama benim dediğim telefondan bilgisayar klasorlerine erişim.. bu konuda bana yardımcı olabilecek yada bunu yapan herhangi değerli bi arkadaş varsa çok makbule geçer günlerdir yapmaya çalışıyorum.. şimdiden ilgilenen tüm değerli dostlara teşekkür ederim..
Bu işinizi görür sanırım 3g baglantisi da var. İnternet de.ücretsiz apk sini bulabilirsin.
https://play.google.com/store/apps/details?id=gpp.remote.control

kurd-0

Üye
klasör paylaşımını açarak mı yapıyoru?

ciwan__47

ciwan__47

Üye
airstream diye bi program var markette.. markettrki aciklamasinda pc ye kurulacak programin da adresi verilmis inu da oradan indirip kurabilirsiniz.. herhangi bi klasoru paylasima acmaya gerek yok..

- - - Eklendi - - -

Bu işinizi görür sanırım 3g baglantisi da var. İnternet de.ücretsiz apk sini bulabilirsin.
https://play.google.com/store/apps/details?id=gpp.remote.control
dediginiz telefondan pcyi yonetme sanirim.. benm istedigim ise klasor ve dosyalara erisim.. pc se herhangi bi degisiklik olmayacak yani..

Üst Alt