Android Telefonda Swap alanı oluşturma(RAM yükseltme) +200mb kadar artış

"Ses kapama + Home + Power tuşlarına bas. Telefon titreyince bırak tuşları. Ondan sonra CWM açılıyor." @seyamkk a sonsuz teşekkürler her yerde o kadar alakasız anlatıyolar ki, ben uzun uzun basıyodum sürekli format atıyodu.

Her neyse, yine de hala bazı sorunlar mevcut çünkü CWM ile giriş yapıp şu an bulunduğumuz konudaki işlemleri yaptım. Advanced'dan sonraki partition bölümü bendeki recovery de çıkmadı. Bunu nasıl sağlayabilirim?

Bu arada @AKDELİKAN kardeşim sana da çok teşekkür biraz yordum ama çok yardımın dokundu. Bi ara v20D KDZ yi indirip kurmayı bile deneyecektim ama araştırma yaptım, framaroot o KDZ ye root atmıyormuş bi de onla uğraşacaktım :P

Anlatımlarımızda pek yardımım dokunmamış ama CWM yükleyebuldiğine sevindim. Artık başka sefere yardımımız dokinur

Tepkiler: folfol322
estağfirullah sürekli destek vermesen bu kadar hevesle uğraşmazdım, zaten tam hevesim gidiyodu ki son anda yaptım oldu şimdi son bölümü de yaptım.

A2SDgui uygulaması root yok gibisinden hata verdi. İlginç yanı root yetkisi istedi onayladım ondan sonra verdi ben de swapper diye bi uygulama çalıştırdım. İşe yaradımı bilmiyorum doğrusu ama :P görücez

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını çıkarıp taksak yada biçimlesek?
dediğiniz olabilir biçimlendirmelisiniz aslında cok zor deil MERAKIN VARSA ÖĞRENENBİLİRSİSN BİRAZ KENDİNİ VEERSEN BİKAÇ A

ridoero

Üye

Peki swap alanının ne kadar oldugunu nasıl ogrene biliriz ??

ridoero

Üye
yapılması kolay ama telefonun garantiden çıkar
Terminale free yazarak görebilirsin.
cyanogenmodun terminal emilatörü olur mu ??

PriZm

Üye
Cm12 değilse yoktur. Play store dan yükleyebilirsin.

PriZm

Üye
Çalışır....

ridoero

Üye
hepsini yaptım hafızakartını alanı 1.33 gb düştğ ama olmadı

Ben bi ara kartı bölmüştüm, 7gb ve 1gb 1gb ext2 idi. Tel değişince karta bi format atayım dedim, galiba ext2 de silindi. Ama hâlâ kart 7gb (6.38) görünüyor. Ne yapmam lazım düzeltmek için.

GAG444

Üye
Beyler resimler uçmuş ya bi el atsanız

v30xy

Üye
[/COLOR/Y]Abi Kafam Karıştı :/[/COLOR/Y]