goktas19
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklısın standart android sürümünde çıkan reklamların kapatılamaması bazen rahatsızlık verebiliyor @OzanDun arkadasimin Android telefonundan siteye girsim Microsoft Build 2015 konferansini takip edecegim resmen zehir oldu sitenin en altinda bir reklam ben nereye o oraya kapatilmiyor kapatilsa tekrar geliyor sonra gelen reklam (tabiri caiz ise) yari ciplak kadin dun bu sebeplerden oturu yillardir guncel takip ettigim Maxicep den nefret ettim reklam konusunda daha oncellerde de mail atmistim ama ayni tas ayni hamam...
Yanlis birsey soylediysem affola....
çok doğru geçenlerde türknetin web sitesine birkaç defa girdim şimdi dolastiğım her sitede türknet reklamlarıni gözüme sokuyorlarsite sahiplerinin de para kazanması lazım ayrıca bildiğim kadarıyla snn arama kayıtlarına göre reklam veriyorlar (örn. bn bir alışveriş programından birşeye çok baktım normal sitelerde gezerken de o tarz şeylerin reklamı çıkıyor) yani sana o yüzden o tarz reklamlar çıkmışson olarak reklamları kapatabileceklerini sanmıyorum ama küçültebilir veya sitenin bir yerinde sabitleyebilirler sni takip etmesi hiç güzel bir özellik değil
Üyeler: 2.505.851Belli bir sure misafir olarak girdim, bu duruma bakilirsa foruma yeni gelen biri bu sebeplerden oturu.kazanmadan kaybedebilirsiniz...
Tek yorumluküyeler, aktif üyeleri toplasan 50'yi belki geçer.Üyeler: 2.505.851
2milyon üyeden sadece 50 tanesimi aktif yani okadadarda olamazTek yorumluküyeler, aktif üyeleri toplasan 50'yi belki geçer.
Belli bir sure misafir olarak girdim, bu duruma bakilirsa foruma yeni gelen biri bu sebeplerden oturu.kazanmadan kaybedebilirsiniz...
Üyeler: 2.505.851
Forumu 2014 Mart ayından beri takip ediyorum o zamanlar belki daha fazlaydı ama şimdi öyle
aynen , her bölümde farklı aktif üyeler mevcut , forumu bir bölümle kıyaslamak zaten çok saçma olur.Arkadaşlar günlük 10bin üye login oluyor dolayısı ile günlük 10bin aylık ortalama 200bin aktif üyemiz mevcut, 50 üyeden bahsederseniz komik duruma düşebilirsiniz. Sitenin her bölümünü gezmeniz gerek bu rakamı doğrulamak için, çünkü android bölümünde takılan ios u bilmiyor veya spor bölümünü bilmiyor gibi.
birde ben bu yorumunu çok saçma buldum birkaç kişi beğenmiyor diye sürekli üye olunan bir site batacak değil.kazanmadan kaybedebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?