Android telefona Symbian yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Android telefona Symbian yüklemek
Arkadaşlar böyle birsey mümkün mü ? Mümkünse nasıl yapabiliriz ?

fk555897

fk555897

Üye
Mümkün olsa bile Ferrari'ye LPG taktırmak gibi bir şey olur.

• Beğen
Tepkiler: mastris ve KinG CrazY
mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Dediğinde haklısın ancak symbian versiyonda oynadğm online bi oyun vardı ona devam etmeyi çok istediğimden symbian yüklemek istedim.. Yoksa symbian işime yaramaz tabi :-)

Invoke

Invoke

Üye
Mümkün olsa bile Ferrari'ye LPG taktırmak gibi bir şey olur.

Daha az yakar işte :D

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=K3A4-k8YW0Q

- - - Eklendi - - -

Görüldüğü gibi rezil oluyor boşver bence =)

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Hiç mi iyi olmuyor yav olsun kardeş bn yinde yapıp görmk isriyorm.. Nasl yapldğı konusunda bi bilginz varmı ? :-)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
sanırım java uygulamaları açan bir program vardı

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Derken ? Anlamadm kardeş ?

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Yok abi bildiğin symbian işletim sisstemi

reaurora

reaurora

Üye
jbed java emulatoru var Android icin. ama Android icin tasarlanan bir telefonda symbian imkansiz gibi birseydir.

Invoke

Invoke

Üye
Yok abi bildiğin symbian işletim sisstemi

Ben seni anladım zaten, ahmet kartalın demek istediği şey emulatör diyorum. Nasıl symbian yüklenir bilmiyorum ama araştırabiliriz ama güzel olmaz gereksizdir bence unut bunu :D Millet symbiandan kaçıp android alıyor napacan sen symbianı çok o oyunu istiyorsan bir emulator arayacaksın... Ya da çeşit çeşit android oyunu var :D

Ki neco1835in dediği gibi düzgün olmaz zaten normal symbianlı bir telden daha kötü olur.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Olmaz. Symbian s60v5 e android 2.3.6 ve symbian s^3e android 4.0.0 yüklenir ama androide symbian yüklenmez.

oğuz Kağa

Üye
Benim bildiğim kadarıyla imkansız. Bilgisayar işletim sistemi gibi değildir telefonunki. Bilgisayarla telefonu ayıran fark da orası zaten. Bilgisayara istediğini yüklersin ama telefonunki çakılıdır. Kodlama, kod çözme sistemindeki farklılıktan oluyor Symbian, Android ve Ios farkı da. Kodlama sistemlerindeki farklılıktan dolayı birininkini birine yükleyemezsin. Aynı şekilde birinin uygulaması birine uymaz. Kodlar farklı çünkü.

- - - Eklendi - - -

Benim bildiğim kadarıyla imkansız. Bilgisayar işletim sistemi gibi değildir telefonunki. Bilgisayarla telefonu ayıran fark da orası zaten. Bilgisayara istediğini yüklersin ama telefonunki çakılıdır. Kodlama, kod çözme sistemindeki farklılıktan oluyor Symbian, Android ve Ios farkı da. Kodlama sistemlerindeki farklılıktan dolayı birininkini birine yükleyemezsin. Aynı şekilde birinin uygulaması birine uymaz. Kodlar farklı çünkü.

-Emre

-Emre

Üye
Hayır cihazın üzerine Ubuntu Touch gibi androidden ayrı bir os kurabilirsin mesela ama symbian ios kuramazsin.

-Hokage-

-Hokage-

Üye
stabil olacagını bilsem gözümü kırpmadan atarım tablete. Belki oyun olmaz ama gerisi için efsanee olur

PureXperia

PureXperia

Üye
kardes hangi symbian surum v1 v2 v3 v5 mi yoksa symbian^3 mu once surumunu bul sonra bana mesaj at istersen pc ye bile yuklersin sdk emulatorleri var telefonda phoenix yazilimi ile yuklemek mumkun bootloader kirilmasi lazim ilk aslinda cok basit

- - - Eklendi - - -

Bu arada epoc yani symbian en guclu mobil isletim sistemidir android ve ios dayanamaz bile

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 3 yüklycemde nasıl yapcaz aga anlatsana bi.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Boşver Oyunmu Yok Androide

mamilan

Üye
millet symbian dan kurtulmak icin android'e kayar sizde :D

LeanbLack

LeanbLack

Üye
millet symbianda kaçmak için n8 ini satip galaxy gio alıyor sen android den symbiana geçmek istiyorsun symbian bolumune aç bu konuyu ordakıler yardımcı olur sana :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt