Zenphone. Tek geçerim...
alabilirsen asus zenfone 6 al kardeş oyunları rahat oynarsın buyuk ekran ile buyuk oyunlarda sıkıntı olacağını sanmıyorum ben gta fifa falan oynadım gayet akıcı bi şekilde
Zenfone 5 veya 6 Bunlardan birini al alamazsan Note 2

Zenphone. Tek geçerim...
alabilirsen asus zenfone 6 al kardeş oyunları rahat oynarsın buyuk ekran ile buyuk oyunlarda sıkıntı olacağını sanmıyorum ben gta fifa falan oynadım gayet akıcı bi şekilde
Zenfone 5 veya 6 Bunlardan birini al alamazsan Note 2
pil performansı nasıl acabaGayet yeterli şikayet eden yok ama tabi mükemmel değilzenfone 6 hiç aklıma gelmemişti gercekten çok begendim
zenfone 6 hiç aklıma gelmemişti gercekten çok begendimpil performansı nasıl acaba
Zenfone 6 pil idare eder günlük kullanımda 4:30 saat ekran süresi veriyor.
Gayet yeterli şikayet eden yok ama tabi mükemmel değil

Bişey diyicem yanlız üzebilir elindeki telefonun pek piyasası yok :/anladım dostlar fena değil tuttum zenfonu ama önce elimdeki quadro 4 ü satmam lazım![]()
biliyorum kardesım en fazla 350 ediyo malesefBişey diyicem yanlız üzebilir elindeki telefonun pek piyasası yok :/

iyi yine satın alan bulabilirsen :/biliyorum kardesım en fazla 350 ediyo malesef![]()
iyi yine satın alan bulabilirsen :/
quadroya talip cıktı 400 e 550 tl ye de temız note 2 buldum nasıpse alıcam bu haftaBence hiç bulaşma
Note 2 'de güzel telefon en azından piyasası var hemen satılır beğenmezsenquadroya talip cıktı 400 e 550 tl ye de temız note 2 buldum nasıpse alıcam bu hafta
aynen haklısın samsung piyasası saglamNote 2 'de güzel telefon en azından piyasası var hemen satılır beğenmezsen