Telefon Tavsiyesi Android Telefon Tavsiyesi ?

Sponsorlu Bağlantılar

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
Peki arkadaşlar nexus 4 sizce nasıldır yeterlimi ?
2gb ram 768x1280 çözünürlüğü vardır ıps plus ekrandır güzel telefon bence hem performans hem tasarım bakımından sade şık bir telefon

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
2gb ram 768x1280 çözünürlüğü vardır ıps plus ekrandır güzel telefon bence hem performans hem tasarım bakımından sade şık bir telefon
Tam istediğim gibi 1000 tl ye bulursam kesin alırım o zaman

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: qramaphonedzie
Invoke

Invoke

Üye
800tlye mi? O.o

esokmen

esokmen

Üye
General Mobile Discovery 16Gb dusunmeden git al

abdullahpolat

abdullahpolat

Üye
hocam s3 mini al. her turlu ihtiyacini gorur merak etmeveya paraya kiyarim diyosan huawei ascend p6 muthis bir telefon. kesinlikle tavsiye ederim

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
hocam s3 mini al. her turlu ihtiyacini gorur merak etmeveya paraya kiyarim diyosan huawei ascend p6 muthis bir telefon. kesinlikle tavsiye ederim
ben to telefonu tavsiye etmiyorum paraya kıyacaksa gider lg nin sony nin apple nin amiral gemilerinden alır
huawei hep kendi işlemcisini kullanıyor

abdullahpolat

abdullahpolat

Üye
islemci saglamsa is goruyorsa ister kendininkini kullansin ister baskasininkini. ne farkederki

theeternal

theeternal

Üye
s3 veya s4 mini

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Ekran çok önemli en az 4.7 olmalı kardeşim o yüzden mini yi hiç düşünmüyorum bile

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar zaten 1500 civarı bütçem falan olsa hiç düşünmeden G2 alırım şu dakika ;)