qramaphonedzie
Üye
2gb ram 768x1280 çözünürlüğü vardır ıps plus ekrandır güzel telefon bence hem performans hem tasarım bakımından sade şık bir telefonPeki arkadaşlar nexus 4 sizce nasıldır yeterlimi ?
2gb ram 768x1280 çözünürlüğü vardır ıps plus ekrandır güzel telefon bence hem performans hem tasarım bakımından sade şık bir telefonPeki arkadaşlar nexus 4 sizce nasıldır yeterlimi ?
Tam istediğim gibi 1000 tl ye bulursam kesin alırım o zaman2gb ram 768x1280 çözünürlüğü vardır ıps plus ekrandır güzel telefon bence hem performans hem tasarım bakımından sade şık bir telefon
1000tlye bulursun kesin zaten bence pişman olmazsın işlemcisi de iyidir snapdragon quad core 1.5ghz bulunmaktaTam istediğim gibi 1000 tl ye bulursam kesin alırım o zaman
Sevindm gercekten hiz ve ekrab buyuklugu bnm icin cok onmli bu dogru secim bnm icin cok sagol1000tlye bulursun kesin zaten bence pişman olmazsın işlemcisi de iyidir snapdragon quad core 1.5ghz bulunmakta
ne demek kardeşimSevindm gercekten hiz ve ekrab buyuklugu bnm icin cok onmli bu dogru secim bnm icin cok sagol
16 gb yetermi ki sence kardesimne demek kardeşim

Alma.o fiyata bi seyi vardırArkadaşlar an itibarı ile 800 tl ye xperia z buldum fakat bi kaç eksiği var
HaklisinAlma.o fiyata bi seyi vardır
kardeşimde var farkı bişey olsunGeneral Mobile Discovery 16Gb dusunmeden git al
ben to telefonu tavsiye etmiyorum paraya kıyacaksa gider lg nin sony nin apple nin amiral gemilerinden alırhocam s3 mini al. her turlu ihtiyacini gorur merak etmeveya paraya kiyarim diyosan huawei ascend p6 muthis bir telefon. kesinlikle tavsiye ederim
s3 veya s4 mini
Ekran çok önemli en az 4.7 olmalı kardeşim o yüzden mini yi hiç düşünmüyorum bilehocam s3 mini al. her turlu ihtiyacini gorur merak etmeveya paraya kiyarim diyosan huawei ascend p6 muthis bir telefon. kesinlikle tavsiye ederim
Haklı en fazla 1000 tl verebilirimYalnız fiyatı artırdınız...
Haklı en fazla 1000 tl verebilirim