gıwıliler
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sen de kaldısan kararsız ben öleyim o zamanNote 2 olabilir ya farklı segmentteler bilemedim ki, Zde olabilir... Kararsız kaldım
Sen de kaldısan kararsız ben öleyim o zaman
20 tl ye kalem alsam. Z de iş görmez mi hacıBen genelde kalırım hacı kararsızNote2ye note3'ün özellikleir portlanıyormuş, kaleminde var... Farklı bir olay, hoş olabilir aslında. ama güncelleme olarak farkı olmaz.
Ben genelde kalırım hacı kararsızNote2ye note3'ün özellikleir portlanıyormuş, kaleminde var... Farklı bir olay, hoş olabilir aslında. ama güncelleme olarak farkı olmaz.
Vay arkadaş ne kalemmis yaZ de o kalem çalışmaz hacıBaktım da...
Hacı baktım da, ne bileyim bir sorun varsa nasıl anlayalım burdan
ne yapalım
Ya yapma beyok hacı üyeliğim
Hacı üye oldum da soru soramıyorum,sms onayı istiyor, telefonum şuan kullabilecek durum da değil, biraz bozdum da onunla uğraşıyordum.
Ne acayip ya bi hafta da literatür değişmis :rolleyes: neyse kardeşim olsun yine de çok sağol uğraşmış olman bile yeter
Ne acayip ya bi hafta da literatür değişmis :rolleyes: neyse kardeşim olsun yine de çok sağol uğraşmış olman bile yetertelefonu yaptığın vakit dönersin bana özelden kanım ısındı sana tanımak isterim ben şimdi yatar hadi hayırlı geceler yarın yazarım hacı sana görüşürüz
eğer nexus 4 almayı düşünüyorsan serisini de göz önünde bulundur, 303K 304K ve yukarısını bulmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?