gıwıliler
Üye
-
Konu Sahibi
-
mantıklı, ama 2000 lerde olacağını düşünmüyorum, dediğim gibi nexuslar ticari kazançtan ziyade yaılımı ön plana çıkarır, o yüzden 1600 lerde olmasını bekliyorum, uygunsa alırsın değilse de dediğin gibi 4 ün fiyatı bir nebze düşer belki alırsın o şekilde
Wp yi de beğeniyorum, androide göre daha ciddi asil duruyor, ana ekran özelleştirmesini de geçtim market sıkıntısı olmasa derhal geçerdim wpye, ama işte biraz gelişmesi gerekiyor daha katetmesi gereken yol var, androidte ilk çıktığında şu anki wp gibiydi ama ne hale geldi şimdi, yani hemen burun kıvırmamak gerek.
xperia sp denmi ?S3, Spden iyi bir telefon değil...
xperia sp denmi ?
işlemcisini ekranını ve çekirdeğini saymassak iyidir galiba
işlemcisini ekranını ve çekirdeğini saymassak iyidir galibas3 cok cok onde ama sp de internette gezinmekte ezer
S3 hiçde önde değil, bir kere arayüzden ve samsungun kısıtlmasından geri kalır; işlemcisi 2çekirdek ama yeni bir işlemci ayrıca adreno 320gpusu çok iyi iş çıkarır. Benchmarklarda S3den iyi yapıyor. Tek sorunu tft ekranı.
Evet sp daha iyi s3ten
Xperia z ikinci eller epey düşmüş yahu şu sony hayranlığım bitirecek beni . Nasıl sizce
Z tavsiye etmem, pek. Neden dersek Nexus 4 ile aynı donanım ama fu.llhd ekran.Ayrıca Nexus 4 stock android+ güncelleme desteği + daha hızlı daha stabil, Ziyidir hoştur ama oyunlarda vs nexus 4 performansı vermez. Tabi tipine, kamerasına, kasasına, malzemesine gelirsek işin rengi değişir
Ya zaten son saydıkların beni kandırıyor:-) acaba z 4.4 veya 5 alamazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?