Android telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Android telefon tavsiyesi
Merhaba arkadaslar bende su an iPhone 4 var ama yetmiyor neden derseniz ben telefonlarda uğraşmayı çok seven bir tipim :) e iPhone da kapalı olunca jailbreak yapsam bile nereye kadar :D normalde mobil linux u meego ile denemek isterdim ama kader androideymis sizden telefon tavsiyesi istiyorum amacım herkezin bilgisini almak :) bu arada tavsiyeleriniz samsung dısında olursa sevinirim :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
HTC Sensation XE :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
samsung dışında demişsin. neden merak ettim. ama neyse, lg optimus 2x olabilir.

fnldstntn

Üye
Se Xperia arc s

ussaygrees

ussaygrees

Üye
Merhaba arkadaslar bende su an iPhone 4 var ama yetmiyor neden derseniz ben telefonlarda uğraşmayı çok seven bir tipim :) e iPhone da kapalı olunca jailbreak yapsam bile nereye kadar :D normalde mobil linux u meego ile denemek isterdim ama kader androideymis sizden telefon tavsiyesi istiyorum amacım herkezin bilgisini almak :) bu arada tavsiyeleriniz samsung dısında olursa sevinirim :ehe

samsung android entgre oturmus reis kaza eseri cep wins8 alma islak rutubet loslugunda ekran gidiyor

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
samsung dışında demişsin. neden merak ettim. ama neyse, lg optimus 2x olabilir.
Samsung un telefonlarını genel olarak sevmiyorum yani hoşuma gitmiyor :) Bu arada tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdi aklimda birde Motorola Atrix ve HTC İncredible S var sizce onlar nasıldır forunda biri HTC nin geliştiriciler tarafından en çok kullanılan telefon olduğunu söylemişti ama tabi Motorola Atrixde fiyat/performans olarak çok uygun fiyata geliyor zaten ikinci modeli neredeyse 1. Atrixin aynsa hatta eksikleri bile var diye biliyorum :D şimdiden teşekkür ederim :)

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verecek yok mu arkadaşlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt