Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android telefon tavsiyesi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msahin061
Üye
Konu Sahibi
Android telefon tavsiyesi
Beyler 400-700 arası bi android telefon arıyorum. herhangi bir önerisi olan var mı ?
nefret46
Üye
turkcell t-10
nexpow
Üye
gitti gidiyora gir fiyat aralıgını gir ona göre bak hangisi hoşuna giderse htc veya galaxy serisi bulursun bişeyler
AYNA
Üye
ben geçenlerde galaxy fiti kurcalama fırsatı buldum 700 kürüsmüydü neydi çok hoş bir telefondu o olabilir mesela ama benim sinir olduğum konu 700 küsür veriyorsun sırf android olsun diye ama az daha para koysan 8 mp lik ya da 12 mplik symbian sistemli telefon alıyorsun olaya bak
şu galaxy serisinde kameraları 8 olan olsaydı çok hoş olurdu.s2 var 8mp ama öbürleri ufak kibar diye öyle söyledim..
technoblue
Üye
Lg optimus one önerebilirim sana. android 2.2 işlemcili .wifi, 3g mobil tv, 3mp kamera bazı özellikleri. kullanımı basit ve oldukça hızlı bir telefon.
xinsurer
Üye
Samsung Galaxy modellerinden Gio ya da Ace'yi düşünebilirsin (Ace düşündüğün rakamı biraz geçebilir ama Gio söylediğin aralıkta güzel ve kullanışlı bir cihaz).
serif55
Üye
HTC Wildfire önerebilirim dostum fiyatı en son 507 liraydı hb. da her yönüyle çok çok iyi bi telefon fiyat/performans oranı çok iyi bi incele derim
djcanakman
Üye
Acer Liquid E fiyatını hatırlamıyorum ama fiyat performans açısından harika bi ağlet.
xinsurer
Üye
Burdan android cihazları karşılaştırabilirsiniz ama site ingilizce..