android telefon tavsiyesi lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emredel1905

emredel1905

Üye
    Konu Sahibi
android telefon tavsiyesi lazım
1000 tl ye kadar bütçem var benm gözüm lg optimus black te ama huawei yeni modeller getiricekmiş örn : ideos x6 (iyi tel) ,glory, vision gibi iyiler ama çin malı olduğu için tırsıyorum bunlar haricinde başka tavsiyeniz varmı

fireman87

fireman87

Üye
İdeos x5 bazılarının beklediğini veremedi fakat o fiyatına göre gerçekten muazzam bir telefon... Ama huawei'nin piyasadaki durumu göz önünde.. Yani ilerde satmak istersen o cihazları bu kolay olmaz buna emin olabilir.. Benim sana tavsiyem optimus black veya neo .. Optimus blackteki ek özellikleri beğeniyorum o yüzden tavsiye ediyorum.. .Nova ekran parlaklığı, wifi direckt, ön kamerası vesaire.. Tasarım olarakta iyi bi cihaz.. Neoda güzeldir rom,ram,işlemci bakımından..

emredel1905

emredel1905

Üye
    Konu Sahibi
black olucak kararım büyük ihtimal başka tavsiyeleri olan varsa yazabilirler

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsung gio kaliteli mal

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
emredel1905

emredel1905

Üye
    Konu Sahibi
ekranı çok küçük ve kalın bi telefon

PriZm

PriZm

Üye
İdeos x5 al aldımmı satmak istemessin:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy S. Android 2.3.3 :good:

mkemalynd

mkemalynd

Üye
huawei dünyaca tanınmış bayağı iyi bi marka ancak türkiye ye yeni geldi. Bence sırf çin malı diye ajmamazlik etme... Ancak black da iyi tel galaxy s den farkı yok

----------Eklendi @ 21:36:55 ---------- Yazıldı @ 21:35:06 ----------

ama şöyle de birşey var. Android güncellemeleri Huawei nin geç cikabilir. Samsung bile bu kadar geç geliyorken Huawei yi bilemem...

ozgurkinali

Üye
samsungun bir modelini seç kafan rahat etsin.. ne ikinci elini ne güncellemesini ne de acaba uygulama bulabilir miyim diye düşünme..

61semih

61semih

Üye
guncelleme ve ıkıncı el pıyasası konusunda lg de sıkıntı yasanabılır fakat black guzel telefon

Lenneth

Üye
Galaxy S alın derim, 2.3 güncellemesi aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt