Huawei P9 akıllı telefonun render görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P9 akıllı telefonun render görselleri ortaya çıktı
Huawei’nin yeni nesil amiral gemisi P9, Mart ayında resmi olarak duyurulabilir…



Pazarın güçlü akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Huawei, geçtiğimiz seneyi 100 milyondan fazla akıllı telefon satışı ile Samsung ve Apple’ın ardında üçüncü sırada tamamlarken, yeni senede özellikle ABD ve Avrupa pazarı için yaptığı atılımlarla adından söz ettirdi.



Firmanın son dönemde sunduğu en önemli modellerden bir tanesi de Huawei Mate 8 olurken, bu cihaz Aralık ayında duyurulmuş ve duyurunun hemen arkasından da Çin’de satışa sunulmuştu. 2016 içerisinde de uluslararası pazarda yerini alacak.

Huawei, yeni cihaz hazırlıklarını sürdürürken, özellikle de firmanın yeni amiral gemisi Huawei P9 merakla bekleniyor. Geçtiğimiz sene Huawei P8 yanı sora farklı versiyonlar da satışa sunulmuştu ve bu sene de benzer şekilde farklı Huawei P8 versiyonları gelecek.



Raporlar, yeni akıllı telefonun Mart ayında satışa sunulacağı şeklinde ve cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Huawei P9’a ait olduğu kaydedilen bazı render görseller ortaya çıktı. Büyük olasılıkla görsellerin doğru olduğunu söyleyebiliriz.

Cihazın arka yüzünde yer alan çift kamera dikkatleri üzerine çekiyor. baktığımız kadarı ile LG G5’te olduğu gibi 16MP + 8MP gibi farklı olarak değil, aynı çözünürlükte iki kameranın yer aldığını ifade edebiliriz. Cihazın ön yüzünde fiziksel Home tuşu yer almazken, arkada ayrıca parmak izi tarayıcısı da bulunuyor.



Bu cihazın 5.2″ büyüklüğünde dokunmatik ekran, Huawei tarafından üretilen Kirin 950 yonga seti, 4GB sistem belleği, Google Android 6.0 Marshmallow gibi teknik özelliklerle sunulması bekleniyor…

Huawei P9 akıllı telefonun render görselleri ortaya çıktı - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çift Kameralık Bir Batarya Kullanıyorlar Sankide Bataryayı Sömürecek Bu Çift Kamera Olayı
 
seco_can_can

seco_can_can

Üye
Mate S kullanıyorum 1 haftadır 2700 mAh Batarya ama Günü Rahat Çıkarıyor Bundan Önce 6s vardı gayet stabil pil ömrü
 


Üst Alt