Android Telefon Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon Tavsiye
Arkadaşlar c6-01 telefonum vardı sattım blackberry aldım ama şuan eskisini mumla arıyorum..sizden android telefon tavsiyesi istiyorum telefonda önceliklerim şunlar ;

1-HD film oynatması(720p)...Telefonda film izlemeyi severim (mp4 veya avi)
2-Müzik kalitesi...Çok müzik dinlerim...
3-Oyun ve uygulama için yeterli ram,işlemci...Oyun oynarım arasıra öyle ahım şahım olmasada yeterli özellikleri olsun.
4-wifi ...evde kablosuz modemim var hızlı wifi alıcısı olan bir telefon
5-ve son olarakta şarjı çabuk bitmesin..

Tekrar söylüyorum bu saydıklarım özelliklerin alasını aramıyorum yeteri kadar olsun beni yüz üstü bırakmasın....

Bütçem Max 800 TL (sıfır)

Kerim.

Kerim.

Üye
sarjı cabuk bitmeyen android:hmmmgaliba yok:hmmm

slhtnr

slhtnr

Üye
xperia neo v alabilirsin kardesim sifiri 700 750 arasi saydikalrinin hepsini yapar ya da galaxy s alabilirsin onunda sifiri 900 1000 lira arasi her ikiside guzel telefon.

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
xperia neo v alabilirsin kardesim sifiri 700 750 arasi saydikalrinin hepsini yapar ya da galaxy s alabilirsin onunda sifiri 900 1000 lira arasi her ikiside guzel telefon.

Galaxy s eskimedimi işletim sistemi olarak geriden geliyo diye biliyorum ama

danger987

Üye
spotta 400 lira galaxy s istanbul yuşuf paşa da satiliyor simitcinin ynndaki spottlcuda arkasasm alali 1ay oldu omur boyu kapanmama garantisi var spot oldugu icn garantsi yok

caglar9726

caglar9726

Üye
480P ama müzik kalitesi süper Desire X 900TL Galaxy III mini olabilir fiyatı bilmiyorum Xperia onermem kuzenimin 2 xperiasi oldu 1,5 yıl olmadan garanti dışı bozuldu sana kalmış .

badmus

badmus

Üye
:tl: 800 bütçem var demişsin. Üstüne :tl: 200 daha koyup Samsung Galaxy SIII Mini alabilirsin. Yukarida belirttigin ozelliklere sahip. Önü de açık. Daha güncelleme alır yani.

erdi_s

erdi_s

Üye
Galaxy wonder alabilirsin kardesim. Aradigin ozellikler mevcut. Ancak sarj disinda. Kaldi ki android kullanacaksan sarji kafana takmicaksin. Ben yabanci dizilerimi torrentten indirip telefonumda izliyorum. 45 dakikalik bir bolum izledigimde %15-%20 arasinda sarj tuketiyo. Tabi ekran isigi %20-%30 civarindayken. Telefonumda CM9 beta 4 yuklu ve rootlu. Bu referans bayagi bi aydinlatmistir seni ;)

PriZm

PriZm

Üye
Film izlerim demişsin.Samoled ekran Galaxy S
Müzik dinlerim demişsin.N9 ile hatta Macbook pro 13" ile yarışabilen Wolfson VM8994 ses kartlı Galaxy S
Oyun oynarım demişsin.Exynos 3110 PowerVr 540 ve 512 mb ram çok ağır oyunlar haricinde fazlasıyla götürür
Wifi demişsin.Wifi anteni voltajını custom kerneller ile arttırabilirsin.
İşletim sistemi eski demişsin.Cm10 Jelly Bean kullanıyorum.

Başka soru ? :D

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
paşa06.40

paşa06.40

Üye
Galaxy s kullanıyorum bğtğn ağır oyunları oynuyorum

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Film izlerim demişsin.Samoled ekran Galaxy S
Müzik dinlerim demişsin.N9 ile hatta Macbook pro 13" ile yarışabilen Wolfson VM8994 ses kartlı Galaxy S
Oyun oynarım demişsin.Exynos 3110 PowerVr 540 ve 512 mb ram çok ağır oyunlar haricinde fazlasıyla götürür
Wifi demişsin.Wifi anteni voltajını custom kerneller ile arttırabilirsin.
İşletim sistemi eski demişsin.Cm10 Jelly Bean kullanıyorum.

Başka soru ? :D

Burda önerilen telefonu anlayamaım ben :D

LeqendSwat

Üye
wonder almalısın xperia neo v yada neo alma acayip büyük bir hata yaparsın wondera da jelly bean gelecek 2013 gibi gelmesi lazım yoksa telefon hurdaya karışır ve 1.4 ghz var s3te de 1.4 yani sen anla gücünü ısınma yok neolar çok ısınıyor wonderda yeni çıkan oyunları oynarsın fakat biraz daha para koy s al ama yinede karlı olsun diosan Wonder...

PriZm

PriZm

Üye
wonder almalısın xperia neo v yada neo alma acayip büyük bir hata yaparsın wondera da jelly bean gelecek 2013 gibi gelmesi lazım yoksa telefon hurdaya karışır ve 1.4 ghz var s3te de 1.4 yani sen anla gücünü ısınma yok neolar çok ısınıyor wonderda yeni çıkan oyunları oynarsın fakat biraz daha para koy s al ama yinede karlı olsun diosan Wonder...
biraz mantıklı olalım lütfen.biliyorsak konuşalım.

S3 de Exynos Quad Core 2 mb L2 önbellekli ve dört çekirdek işlemci var.
Wonderda ise Snapdragon 256 Kb 1.4 Ghz tek çekirdek işlemci var.

aleranol

aleranol

Üye
Tam not2 diyecektim ama 800tl :zzz: istekler cok fazla

danger987

Üye
İstekler çok fazla evet birkaç maddeyi elemelisin veya beklentini düşürmelisin iyi bir telefon için 1000 tl gözden çıkarılması gerekir

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sanırım Hayallerimdeki telefonu buldum sizde telefon hakkıdna düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim...

Motorola Atrix ; 16GB dahili hafıza 4" ekran 1gb ram 1ghz çift çekirdekli işlemci nvidia ekran kartı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt