Android Telefon Önerisi !

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc s kullanan varmı nasıl bi telefon ?

---------- Eklendi @ 20:38:36 ---------- Yazıldı @ 20:09:39 ----------

Samsung serisi seven birisi değilim Htc telefonların fiyat limitide beni zorluyor ama böyle giderse 2-3 Hafta içinde bi Xperia arc s 'e sahip olucağım bu telefonu gerçekten gözüm tuttu ( reklam yapmıyorum ) büyük ihtimal alcam kullanan varmı acaba nasıl bi telefon ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
xperia arc s kullanan varmı nasıl bi telefon ?

---------- Eklendi @ 20:38:36 ---------- Yazıldı @ 20:09:39 ----------

Samsung serisi seven birisi değilim Htc telefonların fiyat limitide beni zorluyor ama böyle giderse 2-3 Hafta içinde bi Xperia arc s 'e sahip olucağım bu telefonu gerçekten gözüm tuttu ( reklam yapmıyorum ) büyük ihtimal alcam kullanan varmı acaba nasıl bi telefon ?

'baron' nickli üye kullanıyordu :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
nerden bulayım ben onu hocam ya mantıklı konuş :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Xperia S şiddetle tavsiye ederim

hotlock

hotlock

Üye
1500-1600 bütçem var diosun ama htc one x pahalı alamam demişsin öncelikle bütçeni tam olarak yaz ona göre önerelim.

amcalu1

amcalu1

Üye
Galaxy s2 bilmem ama 1600 lira bütçen varsa one x de alırsın su an ki en iyi telefon hem htc nin sağlamlığı var arkada malzemeside kaliteli olur

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ben karar verdim xperia arc s alcam ama 2.el bulamıyom :D

hotlock

hotlock

Üye
arc s çok orantısız bir cihaz 1.4 ghz işlemci koymuşlar ama 512 ram :(

klongs

klongs

Üye
ram+rom 1gb mis pardon

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Kesinlikle bekle derim ben illa android bi cihaz kullanayım diyosan 200 tl belki de daha altına tabletler var giriş seviyesi 1ghz 512ram falan çoğu oyunu da açar.Ha ben illa telefon alacam diyosan.Kesinlikle sgs3 ü beklemelisin ki fiyatlar düşsün zaten iphone5 ile de inanılmaz bir indirim bekliyorum.Zaten bir telefonunuz var beklenebilir.Tek çekirdekli işlemciye sahip bir telefon almak 2 yıl sonrası için tamamen eziyet olacak android 5.5 kurulmuyo bu cihaza :( diye başlıklar açmayın derim.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle bekle derim ben illa android bi cihaz kullanayım diyosan 200 tl belki de daha altına tabletler var giriş seviyesi 1ghz 512ram falan çoğu oyunu da açar.Ha ben illa telefon alacam diyosan.Kesinlikle sgs3 ü beklemelisin ki fiyatlar düşsün zaten iphone5 ile de inanılmaz bir indirim bekliyorum.Zaten bir telefonunuz var beklenebilir.Tek çekirdekli işlemciye sahip bir telefon almak 2 yıl sonrası için tamamen eziyet olacak android 5.5 kurulmuyo bu cihaza :( diye başlıklar açmayın derim.

Arc s 'de Tek çekirdekli işlemciye sahip olduğunu biliyorum ama Çift çekirdekli işlemciye kafa tuttuğunuda biliyorum. Arc s 'android 5.5 gelmezmi yani bu arada android 4.0 mı var arc s de ?

klongs

klongs

Üye
Arc s 'de Tek çekirdekli işlemciye sahip olduğunu biliyorum ama Çift çekirdekli işlemciye kafa tuttuğunuda biliyorum. Arc s 'android 5.5 gelmezmi yani bu arada android 4.0 mı var arc s de ?

var

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
peki 5.5 gelirmi :D

furkey

Üye
Htc tavsiye etmem asla. Sarj problemi digerlerine göre daha fazla. Kasalar pek saglam olmuyor. Türkiye destegide saglam degil. S2 kullandim yikiliyo. Al gitsin .

Çok ilginç?! Şaka yapmaya çalıştın sanıyorsam? Ama pek güldürmedi :/

Samsung düşünmemekle doğru kararı vermişsin. Hatta samsungun adını ağzına alma bile. Çünkü gerçekten iğrenç ve tiksindirici bir firma.

HTC Fanı değilim. Şöyle anlatayım HTC yi:
Eline aldığında en sağlam hissettirecek telefonlar htclerdedir. En iyi (her türlü) destek htc de mevcut. Gerek teknik destek, gerek unofficial destek açısından htc den iyisi yok. Sensation ve One X de küçük bir batarya sorunu var. Ama ben sensation için 2200 mah lik bataryalardan kullanıyorum şarjı gayet iyi gidiyor. En iyi müzik kalitesi sony den sonra htc dedir. (Bkz: Beats Audio) Sense arayüzünü anlatmıyorum bile ki bazıları htc telefonları sırf sense arayüzünden dolayı alıyorlar. Ama tekrar söylüyorum eğer orijinal batarya almayacaksan şarj orta kullanımda 1 gün ağır kullanımda 6 saat. (Ortalama) Ama yok ben yedek batarya taşıyabilirim diyorsan (ben öyle yapıyorum hiç hissedilmiyor bile) gün boyu ağır kullanımda gayet de güzel bir şekilde gidiyor.

Peki neden samsung değil?:
Kullanıcısıyla kelimenin tam anlamıyla dalga geçen bir firma. Türkiyedeki teknik servis hizmeti vasat diyeceğim o bile değil. Elde sağlam durmuyor her an orası burası yalama olacakmış gibi duruyor. (Benim arkadaş sırf o yüzden çelik kapak aldı) O kadar büyük ekrana 480x800 çözünürlük koymuş ki yakından bakıldığında pixelleri sayılıyor.

klongs

klongs

Üye
dogru soyluyor teknik servisi cok kotu ve bazilarinin ekranin icine toz kaciyor

lalezar___

lalezar___

Üye
s2 kullanicisi olarak tavsiye ederim samsungu bende sevmezdim taaki bu cihazla tanisana kadar yine sevmiyorum samsungu fakat adamlar istemeden cok iyi bir tel yapmiislar telefon cok hizli bir telefon s.amoled ekrani sayesinde rahat olursun teli yere at ekrana bisey olmaz telefon cok hizli hic bisekilde kasmaz nette gezinmek bilgisayardan farksiz biraz isinma sorunu var oda hic bi sekilde tehlike yaratmaz.

furkey

Üye
dogru soyluyor teknik servisi cok kotu ve bazilarinin ekranin icine toz kaciyor

HTC nin servisinden memnun olmayan gösterdiğin her kişi için sana samsungun servisinden memnun olmayan 100 kişi gösterebilirim hocam...

Ha bu arada iphone 4s ler gibi nedensiz patlayan s2 ler de var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt