Android Telefon Önerisi !

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon Önerisi !
1.500 TL 1.600TL Arası Bütçem var Nokia x6'mı satıp Androide geçmeyi düşünüyorumda bana uygun cihazı bulabilirmisiniz arkadaşlar :)) Müzik,Oyun,Kamera,Grafik,rahat mesaj yazabilme gibi özelliklerin ön planda olması iyi olur.

şimdiden yorum yapan yapmayan telefon öneren önermeyen herkeze teşekkürler

blacktalon

blacktalon

Üye
galaxy s2 veya büyüklük sorun degilse note

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
htc veya xperia serisi güzelmidir ?

blacktalon

blacktalon

Üye
xperia s iyidir sma bi konuda sarı leke problemi var diyordu htcin de one x modeli çıktı o da güzeldir bi incele istersen

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
xperia S 2.eli ne kadardır tahminen :)

place3461

place3461

Üye
alacağın cihazda programların kurulacağı hafızaya dikkat et kimisinde bu hafıza çok düşük oluyor adamakıllı bir şey yükleyemiyorsun. Bir de alacağın cihazın sağlamlığına dikkat et düştü mü hemencik hasar görecek bir cihaz alacağına hiç alma daha iyi...ben symbian dan androide geçmiş biri olarak bu konularda tecrübesiz davrandım sen dikkat et

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
çok kararsızım ya ama böyle giderse htc serisinden bitane alıcağım çünkü xperialar sorunlu cıkıyormuş araştırdım baya bi.

furkey

Üye
Öncelikle şunu belirteyim SAMSUNGDAN KESİNLİKLE UZAK DUR. (Tecrübeyle sabit) Kendi telefonumu öneriyorum tabii şarj sorun değilse. Yok bana şarj sorun olur diyorsan XE sini al veya ONE X al. Hatta benim sensation ı bırak direk One X al sen :) 4 4 lük bir telefon. S3 ü bekleme derim. S3 ü ben senin yerinde olsam beklesem beklesem ancak belki one x in fiyatı düşer belki diye beklerim onda da çok hissedilir bir düşüş olmaz. Samsung giderek Nokia ya dönüyor. Ciddi manada samsung da samsung diye tutturanları "nokia dan şaşma" diyenlere benzetiyorum. Bir markada saplanıp kalmamak lazım.

Türe

Türe

Üye
htc one veya galaxy s 2

klongs

klongs

Üye
1.500 TL 1.600TL Arası Bütçem var Nokia x6'mı satıp Androide geçmeyi düşünüyorumda bana uygun cihazı bulabilirmisiniz arkadaşlar :)) Müzik,Oyun,Kamera,Grafik,rahat mesaj yazabilme gibi özelliklerin ön planda olması iyi olur.

şimdiden yorum yapan yapmayan telefon öneren önermeyen herkeze teşekkürler

galaxy s2

femtv

Üye
galaxy s2 akarrr...

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
htc one x almayı dusunuyorumda nasıl bi telefondur. kullanan varmı aranızda he bide 2.el olarak alcagım buyuk ıhtımal ne kadardır fiyatı tahmınen 2.elin ?

klongs

klongs

Üye
yeni çıktı 2. eli bulman çok zor

place3461

place3461

Üye
samsung bada almanı da önermem alacaksan android al çünkü çoğu samsung cihaz kendi çıkardıkları işletim sistemi olan bada os işlemciye sahip

aşikar53

aşikar53

Üye
Bencede gs 2 ben kullaniyorum bende yeni gecis yaptim symbian dan cok memnunum allaha sukur :) al keyfine bak kardesim

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
htc one x düşünüyorum :)

---------- Eklendi @ 14:06:16 ---------- Yazıldı @ 14:05:55 ----------

blacktalon

blacktalon

Üye
htc one x daha yeni cihaz eger is icin almıyorsan yada asırı teknoloji hastası degilsen s2 al artan paraylada biseyler alırsın

---------- Eklendi @ 15:05:41 ---------- Yazıldı @ 15:04:11 ----------

Ekleme yapayım s2 seni uzun süre idare eder temiz kullanırsan

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugun trkcel iletişim merkezıne ve avea bayisine gittim htc one x serisine falan baktım fiyatı çok yüksek ya bide sony xperia s i inceledim hem biraz büyük her iki telefonda hemde fiyatları bütçemi çok zorluyor açıkcası öyle telefon alamam ben ya nokia x6 ile symbiana devam yada ucuz bi android telefon alıcağım bu arada galaxy serisi düşünmüyorum .s

---------- Eklendi @ 17:43:09 ---------- Yazıldı @ 17:26:05 ----------

[h=1]Sony Ericsson Xperia Arc S Alabilirim bu telefon hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?[/h]

blacktalon

blacktalon

Üye
Galaxy s'e bir bak galaxy serisinden doldurusa gelip vazgectiysen bir daha düşün hic olmadı bi yerde elle incele

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Htc tavsiye etmem asla. Sarj problemi digerlerine göre daha fazla. Kasalar pek saglam olmuyor. Türkiye destegide saglam degil. S2 kullandim yikiliyo. Al gitsin .

Takipçi Satın Al

Üst Alt