avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
htc one s mükemmel bir telefon tavsiye ederim.işlemcisi 1.7 ghz. ram da 1 gb gerçekten bir telefonda olması gereken herşey var.çok güçlü bir işlemciye sahip.ekran çözünürlüğü fevkalade yüksek.kısacası pişman olmazsın.ama samsung s2 de tavsiyemdir.seçim senin
Xperia go alsın ugrassa kiramaz zaten küçük çocuk
O yaslar onemli.sar degerine dikkat et
kardesim o kardesimize alinabilcek orta segmentteki en iyi telefon galaxy ace2 cidden bu telefon cok iyi yapamdigin sey yok b kac kisi telefonu kotulemis kasio felan die ama hic kasmiyor her oyunuda rahatca oynuyorm ekran olsn gorsellik olsn saglimlik ve tasarimi cok iyi en azindn benm fikrm bu fiyatida cok iyi 800 850 tl birsey genede sen bilirsn benm yardimim dokunursa ne mutlu bana hadi iyi forumlar
805 TL gold'da :evet,ama rami 512'miş kaynaklarda 800 küsür diyordular 512 ram biraz problem oluşturabilir özellikle ICS'de
biliyorum birazda o yüzden xperia go'yu tercih ettirmedim,kendi kafama göre şöyle bir liste yaptım
Samsung cephesi
1-s2
2-ace2
3-wonder
hTC cephesi
1-hTC one S
2-hTC VX (daha tanıtılmadı ama belki çıkar)
Apple cephesi
1-4s
2-4
3-3GS
bunlardan birisi olmak üzere onunla konuştuk babam fazla açılamam nede olsa daha sen çocuksun dedi max 1.000 TL'lik birşey olsun dedi büyük ihtimalle ace 2 veya ip4 alacak
adamım fiyat önemsiz demişsin birde yazdığın telefonlara bak
one x al kafan rahat etsin
o kadarda değil yahu kardeşime alacaz 12 yaşında çocuk
'' bunlardan birisi olmak üzere onunla konuştuk babam fazla açılamam nede olsa daha sen çocuksun dedi max 1.000 TL'lik birşey olsun dedi büyük ihtimalle ace 2 veya ip4 alacakadamım fiyat önemsiz demişsin birde yazdığın telefonlara bak
one x al kafan rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?