android telefon önerileri dikkate alınır :) ( bugun ıphoneyı sattım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
android telefon önerileri dikkate alınır :) ( bugun ıphoneyı sattım)
ıphone 5 cıkıcak 1 ay sonra sımdı satayım dedım cıhazıkı 1 ay sonra yıne satmak ıstıycem cunkı zarar etmıs olmıyım dedım fıyatta ıyıydı verdım gıttı :)

android cok kullandım en son kullandıgım galaxy s3 tü ama s3 dusunmuyorum onerılerınızı beklıyorum arkadaslar

sizce ne alayım kararsızım
:allalla:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
HTC One X alır isen Tegra 3 den çok memnun kalırsın ;) Ayrıca Sense arayüzü de güzel yani kullandığın için fazla anlatmama gerek yok ;) Galaxy S3 den daha iyi bana göre ;)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
saol kardesım htc one x dusunuyorum yada nexus arasında kaldım dıyebılırım :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
cyber

cyber

Üye
nexus mu salla nexusu one x iyidir :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nexus'u sanırım erken JB aldığı için popüler görüyorsun ama One X ile kıyaslanamaz abim :) GPU su PowerVR540 ;) One X Tegra 3 12 çekirdek düşün benchmark testleri desteklemiyor 12 çekirdeği ;)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve xPaSHax
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
Nexus'u sanırım erken JB aldığı için popüler görüyorsun ama One X ile kıyaslanamaz abim :) GPU su PowerVR540 ;) One X Tegra 3 12 çekirdek düşün benchmark testleri desteklemiyor 12 çekirdeği ;)
yarın gıdıyım hemen sıfır htc one x alayım bakayım nasıl cıhazmıs okadar ovuyolar canım cektı :kop2: s3 kadar buyuk degıldır ınsallah okadar buyuk telde sevmıyorum sahsen

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Büyük valla :D One s var

MoonLife01

MoonLife01

Üye
xperia s yede bak

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
alışınca one x ele tam oturuyor. tavsiyemdir.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
alışınca one x ele tam oturuyor. tavsiyemdir.
zıl seslerı nasıl cıkıyor bu telın benım arkadastada htc var sesı sonda eldeyken bıle zor duyuluyo bı s3kadar yada nokıa kadar cıkıyormu

Symbianize

Symbianize

Üye
pasha kardesimede soyledim bende 4si satip one x istiyorum fakat tereddutum su performansta bana iphonu aratmazz dimi uygulama coklugu umrumda degil sadece oyunlar iphone kadar stabil dimi

bide fiyat nedir 2.elde olabilir

Epple

Epple

Üye
Bencede one x al ;)

Edit:

Paşaya dedim

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
1100 e sıfır buldum ıstanbuldaysan beraber gıdelım kadıkoye alalım 4s ı ver takasla alırsın

Symbianize

Symbianize

Üye
1100 e sıfır buldum ıstanbuldaysan beraber gıdelım kadıkoye alalım 4s ı ver takasla alırsın

yazliktayim balikesirde 15 gun falan daha burdayim goztepede oturuyorum kadikoyu cok iyi bilirim ozelde adres atarsan iyi olur kardes

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
HTC lere ısınamadım. S3 kaba geliyor. S2 alacağım ben. Ama o sana düşük gelir şimdi.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
HTC lere ısınamadım. S3 kaba geliyor. S2 alacağım ben. Ama o sana düşük gelir şimdi.
s2 de dusunmedım degıl guzel cıhaz oda bak yarın htc almaya gıttıgımde onada bakıcam belkı son anda bı degısıklık yapabılırım :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
bütce müsaitse sony xperia s 32 gb[h=1][/h]

cyber

cyber

Üye
xperia s in sarı ekranıyla kim uğraşacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt