android telefon öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
android telefon öneri
arkadaşlar 1200 1300 tl civarında tel alıcam aklımda şuanda sadece optimus 3d var android olmasını istiyorum telin önerilerinizi bekliyorum . .

teşekkürler

Sony ericcson xperia serisinden olabilir veya samsung galaxy serisine bir goz at htc de olabilir

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Pek bir bilgim yok sen telefonda en çok neye onem verirsin soyle ona gore daha iyi oneri yapabiliriz mesela multimedyaya mi sese mi oyunlara mi ekran boyutu farkedermi vs.

Konu Sahibi
Özelliklere önem veriyorum boyut hiç önemli değil bnm için . uygulamalar ve özellik samsung istemiyorum bna kopyacı gibi geliyor. lgyide istememin sebebi android 4.0 geliyor cihaz için ve 3 boyutlu

teşekkürler

lcax31

Üye
optimus 3d donanımsal olarak acayip sağlam bi cihaz uygulama olarak gs2 den geri kalabilir fakat sen buna pek önem vermiyorsun sanırım ki optimus 3d gayet güzel bi telefon dediğim gibi eğer samsung istemiyorsan 3d almayı düşünüyosan tereddüt etme derim

Konu Sahibi
büyük ihtimalle onu alıcam da uygulamaları desteklemiyor mu lg

Dostum sony ericcson un 2011 model xperialarinada ics gelecegi resmi olarak duyuruldu (arc neo arc s neo v ) hem donanimsal olarakta iyidir xperia arc a bir goz at istersen hem tasarim olarakta kusursuz bence

Konu Sahibi
xperia arc tasarımı mükemmel o telefonu çok sevdim ama sonuçta bir tanesi 3 boyurlu resim falan çekiyor sonuçta

Cekiyor fakat 3d henuz gunumuzde pek kullanilmiyor sen 3d resimleri veya videolari izleyebilecegin bi 3d tv veya pc varmi bence 3d henuz yol almasi gereken bir teknoloji ve cep telefonu için henuz erken

lcax31

Üye
lg de destekliyor uygulama niye desteklemesin ama gs2 ye göre daha fazla vardır bu arada xperia ray a bak bi oda çok şık tasarımıyla falan özellikleride iyidir

Konu Sahibi
lg o 3dnin ekran çözünürlüğü s2 ile aynı s2 için yazılan bir oyunu oynayabiliriz dimi ?

Xperia ray da iyi fakat bence ekrani biraz kucuk bence oyun ve videolarda pek iyi olmaz

Konu Sahibi
gerçekten sonyninde güzel telleri varmış aklım iyice karıştı ya ama karar verip yazıcam bu konuya tabi sizin yardımlarınızla karar vericem

Sony let ekran kalitesisi olarakta super...istersrn android arayuzleroni de bi incele mesela youtubeden videolu incelemelerine bak sony nin timescape arayuzu bemce super...bende xperia almak istesdim fakat bazi nedenlerden dolayi mecburen samsung aldim ama budanda memnunum...

lcax31

Üye
ray çok kullanışlı ama ekranı ince biraz şık olsada ama sen ekran boyutu önemli değil demiştin ve s2 ye yazılan oyunu oynayamayabilirsin büyük veya küçük geliyor uyanda olabilir ama hepsi değil

Performans açısından bu fiyata optimus 3D'den daha iyi cihaz yok.Çift çekirdek çift bellek ve çift kanalı olan ilk telefon optimus 3D'dir onun rakibi sadece iphone 4S ve nexus olabilir.. 3D alacaksın diye 3D'yi kullanmak zorunda değilsin merak etme 2d olarakta kullanabiliyorsun Ben tavsiyem optimus 3d'dir. daha hızlısını bulamazsın..

Masha

Üye
3D yeni nesil teknolojisi ki Lg Optimus 3D ekranının özelliği hariç daha çok önde gelen özelliklere de sahip. Çift çekirdek ve DDR2 ram donanımı ile hızlı ve stabil çalışıyor. Herkesin dediğine aldanma, eğer almak istiyorsan teknoloji marketlerine gidip görmen gerek. Birde arkadaşın tavsiye ettiği telefonlara göz gezdir gitmişken Xperia serisine o zaman anlayacaksın Optimus 3D'nin ne kadar iyi olduğunu

Konu Sahibi
Arkadaşlar Çok Sağolun Hepinize Teşekkürler Lg Optimus 3d Almaya karar Verdim Hayırlısı Bakalım bundan Ne Zaman Sıkılıcam

tekrar sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...