android telefon için çalındığında bulunması için gerekli programlar nelerdır

Sponsorlu Bağlantılar

moderatör2475

Üye
    Konu Sahibi
android telefon için çalındığında bulunması için gerekli programlar nelerdır
telefonum galaxy w çalındığında nerede olduğunu gösteren , kitlenmesi , alarmın çalması gibi özelliklerin olduğu bı program arıyorum 2 gundur bulamayınca buraya yazdımm bildiğiniz programları ismini ve nasıll kullanılacağını kısaca bı özetlersenın harika olur şimdiden teşekkürler

droido xx

droido xx

Üye
HTC'de htcsense.com sitesinden telefonunun nerde olduğunu görebiliyodun ama samsungda varmı bilmem ? :(

Yandaki adresde bi program var işe yarıyo gibi bi bak istersen :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
HTC'de htcsense.com sitesinden telefonunun nerde olduğunu görebiliyodun ama samsungda varmı bilmem ? :(

Yandaki adresde bi program var işe yarıyo gibi bi bak istersen :oke:

oha htc'de öyle bi hizmetmi varmış..
vay anasını :D

droido xx

droido xx

Üye
Bilmiyomuydun ? :pro2:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
adını unuttum ama güvenlik uygulaması vardı.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-antivirus-guvenlik/kaspersky-mobile-security-v9-10-117-a-655824.html

- - - Eklendi - - -

bunda da calinmaya karşı önlem var galiba.

droido xx

droido xx

Üye
Boş işler aga :pc:

- - - Eklendi - - -

Hangi smiley kullancağımı bilemedim :D

moderatör2475

Üye
    Konu Sahibi
bunu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benim verdigime bakmadin mı

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Benim kullandığım Bunda da "Find my Phone" özelliği var ama kilit ve alarm için bir şey söyleyemeceğim.

Pardon kilit ve alarm da varmış :oke: Hatta dosyaları silme özelliği de var :ehe

Telefon kapalıyken bulamıyor tabi :)

crysisci

Üye
igotya var bende vesiyon apksı var ama ingilizce oldugu icin ayar yapamadım

desiderodeniz

Üye
İgotya var ama test mesajini birkere aldim sobra calismadi 6 dolar sanirsam

moderatör2475

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize teşekkür edıyorum ilgilendiğiniz için

sitesine girin ''get text message ''yı tıklayın orda uye olun sonra telefonuunza link gelcek ordan indirin

BEN C7 KULLANIYORDUM OZAMAN BU PROGRAM VARDI VE TÜRKÇE ARALARINDA EN İYİSİ BU BENCE İŞEDE YARIYORDU

groupertekin

Üye
telefonum galaxy w çalındığında nerede olduğunu gösteren , kitlenmesi , alarmın çalması gibi özelliklerin olduğu bı program arıyorum 2 gundur bulamayınca buraya yazdımm bildiğiniz programları ismini ve nasıll kullanılacağını kısaca bı özetlersenın harika olur şimdiden teşekkürler

samsungun zaten böyle bir özelliği kendiliğnden mevcut.benimde telefonum galaxy w,uzaktan kumanda edebiliyorum.içeriği siliyorum,arama ya da mesaj gönderebiliyorum,sim kart değiştiğinde otomatik olarak mesajda geliyor.samsung dive sitesine gir dostum :)

Üst Alt