Android Telefon Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huawei ideos x5 bulabilirsen al derim ace ile özellikleri aynı ama ideos x5 te flash player desteği var bunlar dışında gio alabilirsin

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Ya şu HTC Wildfire S e yakınım ben. bu telefon hakkında düsünceleriniz nedir ? kullanan var mı aranızda ?

600 tl bütçe dedin de; bu işlerle ilgilenen, yakından takip eden bir tanıdığımın sözü var çok hoşuma gider: akıllı telefon alacaksan en az 800 tlyi gözden çıkaracaksın, daha düşük bişey alırsan o akıllı telefon olmaz ap tal (forum kelimeyi direkt siliyormuş öyle de çok anlamsız olduğu için böyle düzenledim) telefon olur.

ben 863 lirayı gözden çıkarmıştım ama wildfire s i kuzenim kullanıyo 600 mhz işlemci vardı pek inceleme fırsatım olmadı ama burda gio ve wildfire s karşılaştırılmış incele derim

Eğer bu ikisi arasında bir şey düşünüyorsan hiç düşünmeden HTC Wildfire S derim. Ama eğer ben sürekli oyun oynarım filan diyorsan 600 mhz yeterli olmayacaktır bir çok oyun için.

Galaxy mini2 var 800 mhz 580 TL

Oyun oynayacaksan yine kurtarmaz o telefonu alacağına galaxy ace al daha iyi.

PriZm

Üye
Ben ace kurtaracak demedim, dikkatli oku istersen. Galaxy mini 2 alacağına onu alman daha iyi dedim. Bütçem 600 tl diyor adam, neo v'yi alabiliyorsa hiç durmasın zaten.
benimde demek istediğim Neo V altı daha doğrusu 700-800 tl altı ANDROİD telefon alınmaz.

benimde demek istediğim Neo V altı daha doğrusu 700-800 tl altı ANDROİD telefon alınmaz.

İşte benim demek istediğim de bu

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar ekim sonunda HTC One x alıcam zaten de telefonsuzum şuan. Oyunları elesek bile bana internette sorun yaşatmayacak bir telefon gerekli. HTC Wildfire s suanda iyi gibi geliyor gözüme.

Ya arkadaşlar ekim sonunda HTC One x alıcam zaten de telefonsuzum şuan. Oyunları elesek bile bana internette sorun yaşatmayacak bir telefon gerekli. HTC Wildfire s suanda iyi gibi geliyor gözüme.

Eğer internette sorun yaşatmayacak, oyun oynamam diyorsan HTC Wildfire s'i alabilirsin rahatlıkla.

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yardımcı olan herkeze teşekkürler.

NonaZayi

Üye
T20nin
huawei çıkışlısı diyorum. kardeşimde var. 480tl ye göre harkulade bir performansı var. oyun kamera hız gayet iyi. tek kötü yanı şarjı çok çok az gidiyor

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Bendeki şansızlığın :/ Wildfire S üretimi durduğu için hiçbir yerde bulamıyorum. Telefoncular HTC Exploler ile aynı özellikteler diyorlar fakat internette yaptığım karşılaştırmalarda Wildfire S çok çok daha üstün. Şuan önümde 2 seçenek var Samsung Galaxy W ve HTC Exploler. Ben Galaxy W düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir?

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Konu yine dirilsin. Arkadaşlar Galaxy S Plus ta hemen hemen Galaxy W ile aynı fakat aralarındaki farkı çözebilmiş değilim. Bu ikisinden birini alacağım hangisi olabilir acaba?

Konu yine dirilsin. Arkadaşlar Galaxy S Plus ta hemen hemen Galaxy W ile aynı fakat aralarındaki farkı çözebilmiş değilim. Bu ikisinden birini alacağım hangisi olabilir acaba?
Galaxy S Plus W'den daha iyi Plus'ın ekranı daha büyük bir de gorilla glass yanlış bilmiyorsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...