Android Telefon almak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon almak ?
arkadaşlar ben nokia c7 kullanıyorum ve abimdeki samsung galaxy s2den sonra androide geçiş yapma zamanımn geldiğni gördüm... 900 tl civarı Hem internet kolaylığı Hem hız hemde görüntü kalitesi bakımından bana bir telefon önerir misiniz? Yardımlarınızi bekliyorum. Şimdiden çok Teşekkür ederim. Iyi forumlar...

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S,Neo V

ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w çıkmış heralde aralarında ne gibi farklar var ? ha bide ics güncellemesi gelecek bir model var mi bu fiyat aralığına ?

MezraL123

MezraL123

Üye
O fiyata galaxy s zor. Bence elindeki telefon gayet güzel. Eğer illa android dersende biraz daha biriktirip daha iyi bi telefon almanı öneririm..

ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
c7 güzel tip olarak falan ama symbian devri bitti yani hiç uygulama oyun vs yok. Hadi bunlarıda geçtim işlemci olarak çok gerideler. Interneti falan iyi değil

MezraL123

MezraL123

Üye
C7nin işlemcisi gayet iyi. 800 mhzlik bi androide eşdeğer. İşletim sistemi gayet stabil. Ben zaten androide geçme demiyorum sana. Ama iyi bi telefon al almışken. 900 vereceğine 1000 1250 ver 2. el galaxy s2 htc sensation vs al mesela..

ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın... SE NEO nasıl?

Türe

Türe

Üye
Galaxy s alabilirsin

MezraL123

MezraL123

Üye
S.e Neo V iyidir..

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş galaxy S, neo V, optimus black bunlar olabilir
900 ün az üzerinde olabilirler belki ama çok değil hatta bazı indirimlerde daha ucuza bile gelebiliyo

technoshark

technoshark

Üye
Eğer sende benim gibi güncelleme konusunu dert etmiyeceksen, Optimus Black diyebilirim sana... neden der isen son derece hızlı bir ürün, vede fiyatına göre gerçektende kalitelii..
Nerden anladın dersen, yere düşürdüm :D birşey olmadı...
Ama şunu diyebilirim sana güncellemeside yakında gelicek hatta 30 Ocak diye bir söylenti var...

bu söylenti doğru olur ise değmeyin keyfimize :)

Yani benim sana tavsiyem Optimus Black

koseoglu61

koseoglu61

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]S 2 yada xperia arc s[/SIZE][/COLOR]

ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
neo v'nin kameradan başka bir farkı yok heralde

ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
Peki se neo android 4 güncellemesini alınca performanstan düşer mi? Yani çok ağır bir güncelleme olduğunu okudum ve 1ghz lik samsung galaxy bile güncellemeyi alamayacakmis... Doğru mu?

ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
? ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt