Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android telefon alıcağım Bütçem 500-600 civarı öneriniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dorukkan1
Üye
Konu Sahibi
Android telefon alıcağım Bütçem 500-600 civarı öneriniz?
Arkadaşlar 500-600 TL civarı bütçem var.Android işletim sistemi öneriniz varmı telefon? T20'de almayı düşünüyorum sizce. Saolun.
PriZm
Üye
ideos x5 veya 2. el galaxy s
maydinmaydin
Üye
kaliteli ses, kaliteli resim ve video çekimi, HD oyun gibi beklentilerin varsa t20 olmaz sana. ancak bu beklentilerim yok sadece orta halli bir android düşünüyorum dersen t20 uygundur.
estorak
Üye
Samsung Galaxy Gio olabilir
dorukkan1
Üye
Konu Sahibi
Peki İşlemci ram flash bakımından nasıldır işletim sistemi versiyonu filan pek androidden anlamam sybiancıydımda
T20 alıcaktınm doğum gununde otvden almadım sımdıde sogudum T20den
maydinmaydin
Üye
600 mhz işlemci var. 176 mb ram var. ama çoğunu android kullanıyor zaten. sana 25 mb ram kalır. ama iş görüyor. flash desteklemiyor. zaten çoğu android telefon flash desteklemiyor. androdin flasha karşı bir tutumu var. bluetooth ile flash dosya gönderimine bile izin vermiyor android. androdi deeyimi yaşamak istiyorsan t20 ekonomik bir telefon. bu fiyata daha üstün özellikler beklenemez zaten.
dorukkan1
Üye
Konu Sahibi
Kardeşim yanlışın var.Çoğu androidli telefon Flash'ı destekliyor.Kanıt istiyorsan Donanımhaber video incelemelerine bakabilirsin.