GalaxyNoteII
Üye
-
Konu Sahibi
-
S3 ü tarif ettin sen
Nexus4 var bide
Aynen Nexus 4 veya S3 ama nexus 4 öneririm
Xperia Z'nin 2000TL gibi bir fiyatta olacağı düşünülüyormuş. Yoksa onu da düşünmüyor değildim. Nexus 4 evet güzel de hafıza kartı desteğinin olmaması sorun ve yedek pil alacağım telefonuma acil durumlar falan için ama onda öyle bir şans yok. Dediğiniz gibi S3 düşünebilirim belki Note II de olabilir bir ihtimal. HTC de düşünmüştüm fakat onda da pil ve hafıza kartı sorunları var. Beats hoperlör çok + bir özellik ama sense arayüzleri değil de TW5 daha çok ilgimi çekti. Xperia'ya gelirsek : servisleri gerçekten çok ilgisiz ve dandik. Bu yüzden pek onu alma taraftarı değil ama trailerlarda gördüğüm kadarı ile Xperia Z gerçekten çok ideal bir telefon. Su geçirmezi geçtim kamerası,donanımı,ekranı tam istediğim gibi
Note II ekrandan dolayı dert ediyorsan alışıyorsun fazlasıyla merak etme o konuda sıkıntı yok..
Hatta şöyle bişey var sadece benim Note II bana küçük geliyorBugün bir kızda beyazı vardı ( göz o renk note II ye aşina değil tabi.. ) Ulan ben bunu mu kullanıyorum dedim harbiden ben şaşırdım büyüklüğüne
sen para biriktirmeye devam et kardeşim s4ü bekle yüksek ihtimal 15 mart veya mayısta çıkacak yüksek ihtimal hazirandada 1800 liaraya kadar düşer biraz zor ama kampanya felan bir yerden bulursun bende s4 düşünüyorum beni dinlersen onu al çünkü gpu çağ atlıyıcak kamera 13mp bekleniyor ram 2gb bu dediklerim garanti gibi bence beni dinlersen para biriktirmeye devam et sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?