Android telefon alacağım max. 500 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Android telefon alacağım max. 500 TL
Sizce ne alayım? Android rami yüksek olsun şarj dayansın yeter ama ram yüksek olsun. Android hakkında bilgi verirmisiniz? Ram çok yiyor diyorlar, ben görev yöneticisi halleder mi

aleranol

aleranol

Üye
görev yöneticisi halledemez ve 500 tlye alacağın android iyi birşey olmaz bütçeni arttır. Turkcellsen maxiplus5 var yeni çıktı ve yeterli gözüküyor.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Samsung Galaxy Mini 2 S6500 bak bence. 549 TL Vatan da 512 ram var :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
o fiyata android alınamz bence parana yazık olur.Aynı paraya Nokia 603 al derim

incitemfm

incitemfm

Üye
birşey sorabilir miyim ? peki o fiyata 603 ten ne bekliyosunuz kamerası sözde iyi hiçbir özelliği yok market 0 , tarayıcı 0 , uygulama 0 , tasarım 0. walkman veya ace al

• Beğen
Tepkiler: Heroata
varrick

varrick

Üye
Galaxi mini ,
galaxy ace ,

galaxy ace :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
birşey sorabilir miyim ? peki o fiyata 603 ten ne bekliyosunuz kamerası sözde iyi hiçbir özelliği yok market 0 , tarayıcı 0 , uygulama 0 , tasarım 0. walkman veya ace al

bende birşey söyleyeyim. Hadi market sıfır hiç girip symbian 3 uygulamaları bölümüne baktın mi. Androidde çok uygulama oyun var fakat senin önerdiğin telefon bunları kaldırmıyorsa ne anlamı kaldı. Kimse kusura bakmasın ama bu fiyata alınası en mantıklı telefon 603.

• Beğen
Tepkiler: Heroata

TransformerS34

Üye
galaxy ace ama o fiyata çok şey bekleme androidden

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Maxiplus 5 o fiyata en uygun.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu fiyata kesinlikle Android tavsiye etmiyorum az daha koy 603 al derim ben öbür türlü pişman olabilirsin..

- - - Eklendi - - -

galaxy ace ama o fiyata çok şey bekleme androidden
Çok haklısın ki Dalvik'e de girmiyor bu fiyattakiler sanırsam :hmmm

TransformerS34

Üye
Bu fiyata kesinlikle Android tavsiye etmiyorum az daha koy 603 al derim ben öbür türlü pişman olabilirsin..

- - - Eklendi - - -

Çok haklısın ki Dalvik'e de girmiyor bu fiyattakiler sanırsam :hmmm

Dalvik?:hmmm

• Beğen
Otroligt

Otroligt

Üye
bende birşey söyleyeyim. Hadi market sıfır hiç girip symbian 3 uygulamaları bölümüne baktın mi. Androidde çok uygulama oyun var fakat senin önerdiğin telefon bunları kaldırmıyorsa ne anlamı kaldı. Kimse kusura bakmasın ama bu fiyata alınası en mantıklı telefon 603.
katılıyorum oynayamadıktan sonra en kral oyun çıksın ne farkeder. Nokia 603 alabilirsin güzel telefon :)

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Android çekirdeği direk kullanmıyor kardeş bu yüzden diyoruz ya Linux tabanlı ama yarım linux tabanlı MeeGo gibi değil..Swap vb olaylar Linux olmasından kaynaklanıyor ama Android'e tam Linux diyemiyoruz..Çekirdekte direk işleyen de değil..Dalvik var bu da uygulama ve oyunların hızını artırıyor ama çok ağır bir sistem ne kadar işe yarıyor bu tartışılır..Hele ki bu telefonlarda Ace, Gio gibi.

incitemfm

incitemfm

Üye
uygulama kalitesi denen bir olay var marketin tamamına yakını armv6 ya uyumlu. ama nova3 filan çalıştırmaz normal olarak. 603 önerme mantığınızı çözemiyorum kardeşimde var ne tarayıcı performansı ne market ne tasarım kamera özellikleri hiçbirşey yok 603 ü bilmesek yutturcaksınız. en son armv6 ya flash player11 portladılar kur kullan. samsung telefonların tarayıcı performansı her fiyat aralığında mükemmele yakındır. walkman veya ace 603 ten 2 gömlek üstündür. tabi bu forumun %80i nokia forumuolduğu için kabul ettirmek zor. artık her fiyat aralığımdaki nokianın aynı fiyata daha üstün samsunglar, androidler var al bi ace veya walkman kullanan arkadaşın gmailini bak bakalım hangi uygulamaları destekliyomuş. bilmeden etmeden konuşuyosunuz

TransformerS34

Üye

Android çekirdeği direk kullanmıyor kardeş bu yüzden diyoruz ya Linux tabanlı ama yarım linux tabanlı MeeGo gibi değil..Swap vb olaylar Linux olmasından kaynaklanıyor ama Android'e tam Linux diyemiyoruz..Çekirdekte direk işleyen de değil..Dalvik var bu da uygulama ve oyunların hızını artırıyor ama çok ağır bir sistem ne kadar işe yarıyor bu tartışılır..Hele ki bu telefonlarda Ace, Gio gibi.

Birşey anlamadım ama teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Heroata ve MasteLaa
incitemfm

incitemfm

Üye

saçma sapan bir olay açıkçası. ulaşmak istediği şeye ulaşamıyo ve ram canavarı oluyo sistem

MasteLaa

MasteLaa

Üye
uygulama kalitesi denen bir olay var marketin tamamına yakını armv6 ya uyumlu. ama nova3 filan çalıştırmaz normal olarak. 603 önerme mantığınızı çözemiyorum kardeşimde var ne tarayıcı performansı ne market ne tasarım kamera özellikleri hiçbirşey yok 603 ü bilmesek yutturcaksınız. en son armv6 ya flash player11 portladılar kur kullan. samsung telefonların tarayıcı performansı her fiyat aralığında mükemmele yakındır. walkman veya ace 603 ten 2 gömlek üstündür. tabi bu forumun %80i nokia forumuolduğu için kabul ettirmek zor. artık her fiyat aralığımdaki nokianın aynı fiyata daha üstün samsunglar, androidler var al bi ace veya walkman kullanan arkadaşın gmailini bak bakalım hangi uygulamaları destekliyomuş. bilmeden etmeden konuşuyosunuz
Kardeşim yapma gözünü seveyim ben de Android kullanıyorum sen de kullanıyorsun..Elindeki telefon ile Ace nin alakası olduğunu düşünüyor musun ?

- - - Eklendi - - -

saçma sapan bir olay açıkçası. ulaşmak istediği şeye ulaşamıyo ve ram canavarı oluyo sistem
Hiç sorma Ram'in yarısını yiyen tek sistem ve en ağır sistem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt