Android telefon 300-400 tl

Sponsorlu Bağlantılar

kutxlay

kutxlay

Üye
    Konu Sahibi
Android telefon 300-400 tl
arkadaşlar ben bir android tlefon almayı düşünüyorum 300-400 tl yi geçmiyecek :hmmm
ve vodofone veya turkcell olmayacak hangi tlefonu alayım dersiniz şimdiden teşekkürler.

ssercan

Üye
O fiyata olmadığı için alamazsın kardeşim.Turcell t10 var sadece.

kutxlay

kutxlay

Üye
    Konu Sahibi
peki windows mobile li bulabilirmiyim windows mobilli telfonlar ucuzmu iyimi

ssercan

Üye
Htc'nin telefonlarına bak derim.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Trident in Telefonu Var Android Li 410 TL :oke:

dufy85

dufy85

Üye
LG optimus me alabilirsin, buara bayağa meşhur bende kullandım güzel telefon, android 2.2 kullanılıyor. :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Samsun galaxy 5 galaxy mını lg optimus lg wink galiba t10 vs. aklıma gelirse yazarım:oke:

61semih

61semih

Üye
o fıyat aralıgında androıd lı telefon alınmaz zıra arkadasımda t10 var adamı hasta eder ıslemcısı sıstemı kaldırmıyor androıd ıstıyorsan 500 tlyı gozden cıkaracaksın.benden soylemesi

----------Eklendi @ 18:12:01 ---------- Yazıldı @ 18:10:40 ----------

ikinci el ıkarak htc touch 2 tercıh edebılırsın sıfırı 550 tl ıdı gecen turkcellde sordumda 512 mhz ıslemcı 258 mb ram de wm 6.5 cok hızlı calıslıyor.zaten bendede su anda satıyorum telefonumu 350 tl cıvarı fıyat ıstıyorum.

hazebe

hazebe

Üye
Arkadaslar bende ariyorum 300-400 arasi androit telefon nokia haric
yardimci olursaniz cok makbule gecer

Yunkaai

Yunkaai

Üye
milletin kafasını bulandırmayın gencler.300-350 ye android arayanlara sesleniyorum.Optimus me.Bakın ben aldım.İyikide almisim.Androide ilk girenler icin ideal.3mp kamera,600 mhz islemci,2,8 inc ekran,5 farkli battery cover renk secenegide var.Alirsaniz bide overclock yaparsınız 748mhz....Mis...ben modern combat,pes,dungeon hunter vsvs oynuyorum.hicte takilmiyor.Alirsaniz teknik destek konusundada yardimci olurum

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
O fiyata Galaxy Mini en güzeli. Ama ben 50 lira daha bulurum diyorsan Galaxy Gio :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt