Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
android tel tavsiye.bada + android.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigit315
Üye
Konu Sahibi
android tel tavsiye.bada + android.
Evet arkadaslar.android veya bada tel almayi dusunuyorum.suan monte kullaniyorum.degistirecem.bana hangi telefonlari onerirsiniz? Bu arada butcem 400-600 tl.
hoss
Üye
galaxy gio veya ideos x5 al
spongemert
Üye
Galaxy Fit al.
Yigit315
Üye
Konu Sahibi
ya elimdeki monteyide yeni aldım ama aklım devamlı androide gidiyor Hocam benm aklımdan wave 525 felanda geçiyor.O nasil ?
samety500
Üye
galaxy gio
fenomenozgur
Üye
galaxy gio bence de satmayı dusunuyorum tuşlu tel. almayı dusundugumden 3 aylık bi cihaz teknosa ürünü.
Masha
Üye
Lg optimus me android 2.2 froyo al fiyat 300 küsür gayet kaliteli ve güzel bir smartphone
fireman87
Üye
Optimus me al, 150 liran cebinde kalsın ekranı biraz kücük ama fiyatına göre çok kaliteli bi telefon
Amaru Shady
Üye
huawei x5. F/P telefonu
GuitaristBoy
Üye
galaxy gio
viranufuk
Üye
1 haftadır badadan çıkmış biri olarak eğer sadce tel kamera vs için se fazlada para veremem diyosan wave al yok ben uygulama oyun herşet dahil diyosan android vede s2 al derim
ararat04
Üye
Lg optimus 2x
technoblue
Üye
muhtemelen almışsındır telefonu ama hala beklemedeysen android 2.2 işletim sistemli lg optimus me tavsiye ederim. ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayacak bir smartphone.
Yigit315
Üye
Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Ama seçimimi Yaptım