emreli01
Üye
Android Tel. Sıcaklık ve Kulaklık ile müzik Dinleme
* ben htc one x plus da antutu benchmark ile stability testi gerçekleştirdimde telefon test bittiginde resmen yanıyordu gırafiktede Başlangıç sıcaklıkğı 44.4 en yüksek sıcaklık 58.3 bitiş sıcaklıgı da 55.7 gösteriyor normal mi ?
* stability grafiginde de okuma hızı oluyor galiba.. ondada en yüksek 85.91
* Htc one X plus ın ekran çözünürlüğü 720 x 1184 mü ben 720 x1280 diye biliyordum
* Kulaklık ile müzik dinlerken sanki müzik takılıyor gibi oluyor yani 1 saniye gibi sonrasındada müzik ses sevyesi %70 diyelim ses sevyesine o olay gerçekleşmeden ses %70 de iken gayet yükses sonra müziği dinlerken dedigim olay gerçekleştiginde birden düşüyor tüm mizklerde aynı şeyi yapıyor kulaklıgı çıkarıp tekrar taktıgımda düzeliyor fakat belli bi süre sonra yine aynı oluyor sorun yazılımsal mı yoksa kulaklıktan mı acaba
umarım dertlerimi anlata bilmişimdir yardımcı olursanız sevinirm
- - - Eklendi - - -
additional: Başka kulaklık ile de aynı müzik içinde 1 defalıgına değil belli sürelerde oluşuyor
* stability grafiginde de okuma hızı oluyor galiba.. ondada en yüksek 85.91
* Htc one X plus ın ekran çözünürlüğü 720 x 1184 mü ben 720 x1280 diye biliyordum
* Kulaklık ile müzik dinlerken sanki müzik takılıyor gibi oluyor yani 1 saniye gibi sonrasındada müzik ses sevyesi %70 diyelim ses sevyesine o olay gerçekleşmeden ses %70 de iken gayet yükses sonra müziği dinlerken dedigim olay gerçekleştiginde birden düşüyor tüm mizklerde aynı şeyi yapıyor kulaklıgı çıkarıp tekrar taktıgımda düzeliyor fakat belli bi süre sonra yine aynı oluyor sorun yazılımsal mı yoksa kulaklıktan mı acaba
umarım dertlerimi anlata bilmişimdir yardımcı olursanız sevinirm

- - - Eklendi - - -
additional: Başka kulaklık ile de aynı müzik içinde 1 defalıgına değil belli sürelerde oluşuyor