Android Team Katılım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Android Team Katılım
Herkese Mrb ;
http://www.maxicep.com/android-genel-destek/android-takimi-olusturalim-mi-514757.html diye bir konumuz vardı . :)

12 kişi grupta görev almak istedi
2 kişi olsun dedi
2 kişi olmasın dedi :oke:

grupta çalışmalarımız sitede normal üyelik dışında android bölümüne + lar kazandırmak
en iyi en kaliteli oyunları temaları kısaca androidle ilgili herşeyi sitemizde bulundurmak...
Bildiğimiz üzere android de türkçe program kısıtlı arkadaşlarımız program türçeleştirmeye de çalışacaklar nexpow arkadaşımız programları indirmiş yarın başlayacağını bildirdi bu olursa tabi sitemiz çok + ları olur tabiki :oke:

msn üzerindeki sohbet grubumuz isterseniz direk burdan katılabilirsiniz
isterseniz msn adreslerinizi pm atın ben eklerim

Android - MaxiCep.Com çoğumuzun bildiği maxicep android grubumuz :oke:

[email protected]

biz de bu başlık altında katılmak isteyenleri ekleyeceğiz yalnız
öyle herkesi gruba alıp gereksiz adımız kötüye çıkmasını istemiyoruz.
bize güven veren kişiler olmalı :)

Not : Msn üzerindeki grubumuza katılmayı unutmayınız :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

samety500

samety500

Üye
katıldım :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
katıldım :oke: sen yeter ki iste :oke:

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
[email protected] acik tutucam gun boyunca ama android grubuna yazamiyorum calistigim icin mobilciyim :) maxi android e birsey yazarsaniz cvplarim 5-6 dan sonra pc deyim :)

rstsn

rstsn

Üye
bende katılmak isterdim de bu sene üniversite sınavım var yani aktif olamıycam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem o yüzden size başarılar :oke:

nexpow

nexpow

Üye
katıldım

AYNA

AYNA

Üye
bende katılmak isterdim ama malesef bende aşırı yoğunum sınavlarım var..

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
katilmakdan isteyenlerle konusuruz ekleriz gruba ona gore
suan mobildeyim :oke:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
İstek yolladım ben Türkçeleştirme yapabilirim Online olduğumda da paylaşırım.

Şehriyar

Şehriyar

Üye

moboplayer %90 ı Türkçe

Vaktim olunca %100 olacak merak etmeyin :D

----------Eklendi @ 19:55:29 ---------- Yazıldı @ 19:53:54 ----------

%99 Türkçe %1 lik bölümüne uğraşmak istemedim güncelleme menüsü falan çok lazım değil :D

• Beğen
Tepkiler: 61semih
nexpow

nexpow

Üye
eline saqlık bende yapabiliyorum türkçeleştirmeye hemen başlıyalımmı katılan arkadaşlar varmı?

61semih

61semih

Üye
arkadaşlar bende elımden geldıgınce turkceleştırme konusunda yardımcı olmak ısterım fakat nasıl yapıldıgını gosterebılırmısınız.resımlı bır anlatım yoluyla olursa ısımız kolaylaşır.bu resımlı anlatım ıcınde bır konu başlıgı açılabılır.bılen arkadaşlara duyrulur.güzel bir anlatımda olursa tahmınımcede o konu sabıtleştirilebilir yöneticiler :oke:tarafından

AYNA

AYNA

Üye
böyle program yayımlarsanız sayfalarda millet program aramak zorunda kalır.android team türkçe program bölümü olması lazım ayrı bir kategori aynı symbiandaki gibi orada yayımlamak lazım..

oguz1721

Üye
arkadaşlar ben biraz programlama biliyorum eğer el verecek olursa android programlamayıda çabuk bir şekilde öğrenirim şimdilik pek birşey bilmiyorum ama yardım ederseniz bende bu gruba katılmak isterim

nexpow

nexpow

Üye
arkadaşlar bende elımden geldıgınce turkceleştırme konusunda yardımcı olmak ısterım fakat nasıl yapıldıgını gosterebılırmısınız.resımlı bır anlatım yoluyla olursa ısımız kolaylaşır.bu resımlı anlatım ıcınde bır konu başlıgı açılabılır.bılen arkadaşlara duyrulur.güzel bir anlatımda olursa tahmınımcede o konu sabıtleştirilebilir yöneticiler :oke:tarafından

takımı oluşturalım yardım ederiz takımdakilere nasıl yapıldıgını özel olarak

oguz1721

Üye
bende katılmak istediğimi bildirdim ama cevap veren kimse yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt