Android te para kazanma devri TappOro

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
5000 oro veren uygulamalar var icinde

hakan_710

hakan_710

Üye

Bazi uygulamalar 40 bazıları 80 bazıları ise 180 oro veriyor. Kullanmayı da bilmek gerek.
hepsi 5 oro veriyor diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. demek istediğim winat9 da 30 sn video izliyosun 15 kuruş veriyo ve paran akşama hesabında. ama bunda çok uğraşıp telefonu elinden düşürmemen gerek. hem merak etme sen kendime ve çevremdekilere yetecek kadar android cihaz, program yada herhangi bir kişisel elektronik cihazı kullanacak zekâya fazlasıyla sahibim

aleranol

aleranol

Üye
hepsi 5 oro veriyor diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. demek istediğim winat9 da 30 sn video izliyosun 15 kuruş veriyo ve paran akşama hesabında. ama bunda çok uğraşıp telefonu elinden düşürmemen gerek. hem merak etme sen kendime ve çevremdekilere yetecek kadar android cihaz, program yada herhangi bir kişisel elektronik cihazı kullanacak zekâya fazlasıyla sahibim
Korkma tartışmaya girmeyecegim.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
örnegin winat9 u teknoloji magazalarındakı teşhir ürünlerin hepsine kurmuşlar günde tıklıyor calışanlar aslında bunu kullansalar dah acok kazanırlar

cihan83

cihan83

Üye
formumuzu copluk etmeye hakkınız yok kardesım bu ne ya nereye gırsek hep aynı konudan yuzlerce onune gelen yazyo burası bılgı paylasma yerı ınsanları nıye kandıt-rıyosunuz yok 5dolar kazanmı yok 10 dolar kazanmıs ayıptır kandırmayın ınsanları sızın verdınız referans kosudundan para kazanacaksınız dıye ınsanları kandırıyosunuz

sevgılı maxicep forum admini sizden bana yetki vermenızı ıstıyorum lutfen bole konuların acılmması ıcın calısmak ıstıyorum 24 saat aktıf olara ınternet basındayım dısarıda bıle telımden ınternetteyım lutfen yetkı ıstıyorum formumuz copluk olmasın

Kerim.

Kerim.

Üye
para nereye yatacak?

aleranol

aleranol

Üye
formumuzu copluk etmeye hakkınız yok kardesım bu ne ya nereye gırsek hep aynı konudan yuzlerce onune gelen yazyo burası bılgı paylasma yerı ınsanları nıye kandıt-rıyosunuz yok 5dolar kazanmı yok 10 dolar kazanmıs ayıptır kandırmayın ınsanları sızın verdınız referans kosudundan para kazanacaksınız dıye ınsanları kandırıyosunuz

sevgılı maxicep forum admini sizden bana yetki vermenızı ıstıyorum lutfen bole konuların acılmması ıcın calısmak ıstıyorum 24 saat aktıf olara ınternet basındayım dısarıda bıle telımden ınternetteyım lutfen yetkı ıstıyorum formumuz copluk olmasın

Dostum yanlış anladın sanırım cidden sen kodunkullaninca adam 10 cebt sen 25 cent kazanıyorsun. Biz tüm Sınıf ortak yapıyoruz çok manyak oldu.

- - - Eklendi - - -

Ha ayrıca admin askerde onun için forumun düzeni eskiye nazaran bayağı azaldı.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Ortamı biraz gerecek ama bu konuya verilmesi gereken cevaplardan biri.Allah işinizi gücünüzü elinizden mi aldı beyler.Nedir bu otur düzeninde para düzeneği.Hazıra konmak bu kadar alışılagelmiş bir sistem olmamalı.Oturduğun yerden para kazanmak niyetse Grafikerlik,Photoshop,Yazılım bir çok alan mevcut ona harcıyacağın vakti bu tür konular üzerine harca.İlerisi adına bir meslek olabilir,daha fazlasını kazanabilir, ve iş amaçlı kullanır gerek duydukca ihtiyacını benimsiyeceğin alanın üzerinde karşılarsın.

Benim bahsettiğim yanı Emeğe ihtiyaç duyması. Boş işlere gereksinim duymayıp, para deyip küçük miktarlarla zamanı öldürmemek.Bu düzeni terkedin.Bu forum da bu tür konuların yer alması beni fazlasıyla rahatsız ediyor.Burada ivme eğitim ve öğretim güdülen amaç bu iken hazır kavramı yakışmadı.

messevim

messevim

Üye
ben bir aydır kullanıyorum. sonuç: 1629 puan im var. sanki uğraşmaya değmez

fatih_59

Üye
TAPFA6380 arkadaslar bu kodu tapporo yu ilk açtığını zda sağ altta me yazan bölüme girin hemen en üstte ^^ Enter invinite code +250 ^^ yazan yere bu kodu yazın TAPFA6380 5 dolar için ilk adımınızı atmış olun

o2yuncak1

Üye
arkadaslar tapporo'ya kaydolmak istiyorum ama "tapporo bu cihazda daha once kayitli" hatasi veriyor. -telefonum 2. el- bu uygulamayi KOKUNDEN nasil kaldirabilirim lutfen yardim edebilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

arkadaslar tapporo'ya kaydolmak istiyorum ama "tapporo bu cihazda daha once kayitli" hatasi veriyor. -telefonum 2. el- bu uygulamayi KOKUNDEN nasil kaldirabilirim lutfen yardim edebilir misiniz?

- - - Eklendi - - -