Android tabletten anlayanlar

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Android tabletten anlayanlar
Merhaba arkadaşlar

Elimde Asus MeMo Pad Smart var
Tegra 3 lü bir cihaz real racing 3 modern combat 3 gibi oyunları akıcı bir şekilde açarkan gta 3 kasıyor nedeni nedir bilen varmıdır ? ayrıca markette mc 3 uyumlu gozukurken mc2 uyummsuz nova 3 uyumlu gozukurken nova 2 uyumsuz gözüküyor

Ayrıca kendi kendine bi kaç program açılıyor ram yiyen You tube gibi asus studio gibi ıvır zıvır bunları root atmadan nasıl düzeltebirlim

bloorsht1

Üye
Öncelikle tegra 3 çok eski ve kötü bir işlemci.kardeşi one s bile 2 çekirdeğiyle one x ten yüksek puan alıyor.kısacası çift çekirdek ayarında bir işlemci.eğer ekran hd ise nova 2 uyumsuz gözükür eski oyunlara optimizasyon yapmazlar ancak yenilerine optimizasyon yaparlar benim s4 te de öyle

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Öncelikle tegra 3 çok eski ve kötü bir işlemci.kardeşi one s bile 2 çekirdeğiyle one x ten yüksek puan alıyor.kısacası çift çekirdek ayarında bir işlemci.eğer ekran hd ise nova 2 uyumsuz gözükür eski oyunlara optimizasyon yapmazlar ancak yenilerine optimizasyon yaparlar benim s4 te de öyle

tegra3 kötü mü ? :D one s nasıl oluyor da one x ten yüksek puan alıyor ? bi yanlışlık olmasın
- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar

Elimde Asus MeMo Pad Smart var
Tegra 3 lü bir cihaz real racing 3 modern combat 3 gibi oyunları akıcı bir şekilde açarkan gta 3 kasıyor nedeni nedir bilen varmıdır ? ayrıca markette mc 3 uyumlu gozukurken mc2 uyummsuz nova 3 uyumlu gozukurken nova 2 uyumsuz gözüküyor

Ayrıca kendi kendine bi kaç program açılıyor ram yiyen You tube gibi asus studio gibi ıvır zıvır bunları root atmadan nasıl düzeltebirlim

birader sana gelince gta3ü grafik işlemci mali serisinden olmadığı için kasıyor olabilir ram yeme sorununa gelince google playda es task manager var çok iş görüyor ayrıca kendi kendine açılan gereksiz hizmetleri ayarlar>uygulamalar>çalışan hizmetlerden sonlandırabilirsin ama bunu günde 2-3 defa yap arada bir de es task manager dan uygulamaları kapat uyumsuzluk sorununa gelince root yapmadan bi çaresi olabileceğini düşünmüyorum ancak root yaparsan sistem dosyalarından tabletinin modelini değiştirip her türlü oyunu destekler hale getirebilirsiiin

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun teşekkür ederim bu uygulama işini asus kendisi cihazın içine koydugu fabrikadan gelen uygulamaları devre dışı seçeneği koymuş onları öyle hallettim artık ram işinde sıkıntı yok fakat söyle bir sorunum var internetten izliyorum kendi cihazımın aynısını adam akıcı şekilde oyun oynuyor benım cıhazım kasıyor ayrıca inceleme videolarına baktım adamlar antutudan 12000-13000 alırken benım cıhazım 8000 alıyor nasıl oluyor yardım lütfen

hurol1

Üye
Sağolun teşekkür ederim bu uygulama işini asus kendisi cihazın içine koydugu fabrikadan gelen uygulamaları devre dışı seçeneği koymuş onları öyle hallettim artık ram işinde sıkıntı yok fakat söyle bir sorunum var internetten izliyorum kendi cihazımın aynısını adam akıcı şekilde oyun oynuyor benım cıhazım kasıyor ayrıca inceleme videolarına baktım adamlar antutudan 12000-13000 alırken benım cıhazım 8000 alıyor nasıl oluyor yardım lütfen

Onların üstünde oynanılıyor oc yapiyolar kernl atiliyor vb

KernelTeam

KernelTeam

Üye

hocam onlar stabil romlar atıp oc li kerneller kullanıyorlardır @hurol1 in dediği gibi

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
nasıl oluyor bu kernel falan garanti dışı kalıyormu ? ayrıca bu ünlü sitelerden inceleme videolarına baktım Teknoseyir Scroll gibi onların böyle işlere bulaşacağını sanmıyorum zaten cihazın normal özelliklerine baktığımız zaman kasmaması gerekirde benım cıhazım kasıyor anlamsız :(

- - - Eklendi - - -

ayrıca cihaza direk 4.2.1 güncellemesi geldi stabil sürüm yani bilmiyorum :(

- - - Eklendi - - -

birde antutunun kendi sitesine girdim ortalama puanlara baktım 12700 küsür gözüküyor acer icanoia tab a510 dan nexus 7 den asus transformer tf300t den ortalama puan olarak daha yuksek puan almış bende alıyor 8000 küsür çözemedim

KernelTeam

KernelTeam

Üye
e birader o fiyata o tablet sen onu 299 tl ye aldın dimi ?

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
hayır bu normal memo pad değil memo pad smart 1029 du turuncu indirimden 719 a aldım

- - - Eklendi - - -

10 inç tegra 3 işlemci 1.2 ghz 12 çekirdek GeForce grafik kartı 1 Gb Ram Ips Led arka aydınlatma 178dereece görüş açısı falan filan özellikleri aslında memnunum gayet akıcı da öyle bi kaç sorun var işte

- - - Eklendi - - -

300 tllik cihaza tegra 3 koyarlarsa D batarlar

- - - Eklendi - - -

birde baktım şimdi bu kasma işi apk indiriyorum ya 10 inç olduğundan çözünürlük yüksek geliyordur diyenler var ondan kasıyordur diyorlar olabilrmi ?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
hayır bu normal memo pad değil memo pad smart 1029 du turuncu indirimden 719 a aldım

- - - Eklendi - - -

10 inç tegra 3 işlemci 1.2 ghz 12 çekirdek GeForce grafik kartı 1 Gb Ram Ips Led arka aydınlatma 178dereece görüş açısı falan filan özellikleri aslında memnunum gayet akıcı da öyle bi kaç sorun var işte

- - - Eklendi - - -

300 tllik cihaza tegra 3 koyarlarsa D batarlar

- - - Eklendi - - -

birde baktım şimdi bu kasma işi apk indiriyorum ya 10 inç olduğundan çözünürlük yüksek geliyordur diyenler var ondan kasıyordur diyorlar olabilrmi ?

alakası yok özellikler iyimiş fena değil ne gibi oyunlar kasıyor ?

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Mesela Real Racing 3 sorunsuz Dead Trigger sorunsuz ama mesela Need For Speed Most Wanted polis bariktında kasıyor (Çok garip Piranha Business Tab kasmadan açıyor) mesela nba 2k13 de hafif takılmalar oluyor gerçi bu real racing dead trigger falan store dan indirme öbürküler apk tarzı sonra Modern combat 3 sorunsuz akıcı modern combat 4 kastı yanı normalde imkan yok kasmasına özelliklere bakıldığında ama çözemedim ayrıca şöyle bir sorun var Tegra için cihazlara glowball uygulaması atarlar tegra gucunu göstermek için fabrikadan yuklu gelir tegralı cihazlarda ona kastı kardeşm tegra 2 de kasmayan şey tegra 3 de kastı ya virüs var ya cihazda problem var ama

KernelTeam

KernelTeam

Üye
mostwanted ara sıra bende de polise çarparken anlık bi kasma oluyor normaldir

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
ya tabiki kasma olabilir olmaz demiyorumda aynı cihazı kullananlarda yok bu 1 ayrıca Tegranın gücünü göstermek için cihaza glowball uygulaması yapıyolar fabrikadan bu tegra cihazda kasıyorsa (ki tegra 2 lerde kasmaz) ya virüs var ya cihaz sorunlu yada kazıklandık ki asusun tegra diyip farklı işlemci koycagını sanmıyorum