cortex47
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende Galaxy Tab var, kullanışsız. Sony Tablet S'in multimedya özellikleri çok iyi ve tasarımı harika. Motorola Xoom ise çok güçlü donanıma sahip. Yakında 4 çekirdekli tabletler gelecek onları bekle.
ForeverAlone";4295528][COLOR=black][B]Android tabletler çok kasıyor ve yavaş çalışıyor.En iyi tablet iPad 2 Wi-Fi' Alıntı:----------Eklendi @ 17:43:44 ---------- Yazıldı @ 17:42:46 ----------
[/COLOR]Asus Padformer
Samsung Galaxy Tab 10.1
Motorola Xoom
Sony Tablet S
bak bunlara bi fiyat olarak ben galaxy tab 10.1 almayı düşünüyorum
kardeş teşekkür ediyorum yardım etmeye çalıştığını biliyorum da, hiç mi okumuyorsun girişteki yazımı? zaten ben bunları biliyorum. sadece kullanıcılarından tavsiyelere ihtiyacım var.
Galaxy tab bence çünkü diğerlerine göre daha güçlü 1.4 ghz 'lik işlemcili çıktı hem de işlemcisinin markası da iyi.
Bende Galaxy Tab var, kullanışsız. Sony Tablet S'in multimedya özellikleri çok iyi ve tasarımı harika. Motorola Xoom ise çok güçlü donanıma sahip. Yakında 4 çekirdekli tabletler gelecek onları bekle.
Asus Padformer
Samsung Galaxy Tab 10.1
Motorola Xoom
Sony Tablet S
bak bunlara bi fiyat olarak ben galaxy tab 10.1 almayı düşünüyorum
yazıyı okumayı denedin mi?
Bence Sony Tablet al.
iPad 2 çok pahalı, kimse iPad ile takas etmez. 3g'ye ihtiyacım yok, ayrıca iOS'tan nefret ettim iPad kullandıkça, iPad istemiyorum yani.
----------Eklendi @ 17:43:44 ---------- Yazıldı @ 17:42:46 ----------
kardeş teşekkür ediyorum yardım etmeye çalıştığını biliyorum da, hiç mi okumuyorsun girişteki yazımı? zaten ben bunları biliyorum. sadece kullanıcılarından tavsiyelere ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?