suprose
Üye
Android tablet alacaklara öneriler !!
arkadaşlar bu işte tecrübeli biri olarak söylüyorum eğer android tablet alıcaksanız bir kere sim kart çıkışı olması sizin için çok büyük avantaj olur. ama sim kart çıkışının olması benim için artı bişey katmaz diyosanız o zaman kesinlikle söyleyebilirimki öyle pahalı tabletler alıp 700 - 800 hatta 1 milyar ödemeyin hiçbişey farketmez çin malı tablette alsanız aynı şey gerçekten. Çin malı tableti öneririm fakat şarjı çabuk bitiyormu, şarj ederken cok ısınıyormu bi bakın bunlar da önemli. Bazılarınız "Çin malı tabletlerin dokunmatiği hassas olmuyo" diyebilir.. şunu söyleyeyim sağlam bir kalibrasyon ayarı yapın, 3-4 gün kullanın dokunmatik hassaslasıcaktır. Yani yeni aldınız diyelim yapın kalibrasyon ayarını 1 hafta kullanın 1 hafta sonra görüceksinizki dokunmatik hassaslaşmış ben aldım bu 4. gün ilk gün tıkladıgım seye girmesi için 4-5 kez dokunmam gerekiyordu fakat şuan 1 tıklama cok rahat giriyo kaydırma vs. yide çok rahat yapıyorum. Benden öneriler bu kadar arkadaşlar teknik öneri isterseniz ram minimum 256 mb olsun derim ben
başka önerileri olan varsa yoruma yazsın birbirimize yardımcı olalım 
başka önerileri olan varsa yoruma yazsın birbirimize yardımcı olalım