Android tabanlı akıllı monitör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Android tabanlı akıllı monitör
Sosyal Medya, yeni Acer DA220HQL akıllı monitör ile bir basamak daha üstte...





Optik iki noktalı çoklu dokunmatik özelliğe sahip 21.5” HD bir ekranda, çift çekirdekli 1GHz işlemci, 8GB depolama kapasitesi ve 1.2MPkamera ile çok amaçlı, çok modlu, çoklu dokunmatik ve çoklu senkronizasyon ekran deneyimini parmaklarınızın ucunda yaşayın.


Skype, Messenger, Google+, You Tube Talk, Search, Maps ve daha binlerce uygulamaya Android Uygulama Mağazası aracılığıyla erişmek mümkün. Bu monitör pencere öğeleri içeriklere hızlı ve doğrudan erişim sağlıyor ve sık kullanılan bilgileri ve en son güncellemeleri ön planda tutuyor. Bu akıllı monitörün özellikleri bununla da bitmiyor. Dokunmatik ve çoklu görev deneyimini geliştirmek için Acer Ring herhangi bir ekrandan diğer bir uygulamaya kolay ve hızlı erişim sunarken, web görsellerinden makalelere, haritalardan arkadaşlarınızın gülümseyen yüzlerine kadar hoşunuza giden herşeyi yakalıyor.


Daha fazla fonksiyonellik ve verimlilik için, Acer DA220HQL akıllı ekranın bağlanabilirlik seçenekleri arasında üç USB bağlantı noktası, bir microSD kart, Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n ve Bluetooth’un yanı sıra bir dizüstü bilgisayarı veya tableti ilave bir ekrana bağlamak için bir micro HDMI yuvası yer alıyor.

Ultra ince bir profil ve gümüş renkli hoparlörler 21.5 HD paneli çevreliyor. Daha iyi bir dokunmatik deneyim için 20 ile 75 derecelik ergonomik bir eğim açısı mevcutken, 178° görüntüleme açısı tüm açılardan çarpıcı renkleri görüntüleyebilmenize izin veriyor. 100,000,00:1 kontrast oranı çok loş veya çok parlak ortamlarda görüntüleme sağlıyor.
 


ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
:tşk:
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt